Home » , » Νέες αποκαλύψεις που κάνουν επιτακτικό το ερώτημα: Τι συνδέει την κυβέρνηση και με το Μένιο Φουρθιώτη;

Νέες αποκαλύψεις που κάνουν επιτακτικό το ερώτημα: Τι συνδέει την κυβέρνηση και με το Μένιο Φουρθιώτη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 | 10:30 μ.μ.

Σε γενικές γραμμές ήταν γνωστό ότι αποκλειστικά η κυβέρνηση δια του τότε κυβερνητικού εκπρόσωπου Στέλιου Πέτσα επέλεξε ποια ΜΜΕ θα συμμετάσχουν και ποια θα αποκλειστούν από τις καμπάνιες κατά του κορονοϊού. Τα αποκαλυπτικά επίσημα έγγραφα που παρουσιάζει η εφημερίδα Documento που κυκλοφορεί το κάνουν ξεκάθαρο.

Αυτό που αφήνει τον Πέτσα εντελώς έκθετο και σας μας δημιουργεί μια σειρά ερωτηματικά είναι για ποιο λόγο η κυβέρνηση έδειξε τόση προκλητική σκανδαλώδη ευμένεια στον υπόδικο σήμερα για σειρά αδικημάτων -μεταξύ των οποίων και δύο κακουργήματα- Μένιο Φουρθιώτη. Το ότι έχει αναλάβει την αγιογραφία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του μέσα από τα ΜΜΕ που διαθέτει δεν μας καλύπτει σαν εξήγηση αφού έχουν μηδαμινή απεύθυνση. (Δείτε αυτή μας την ανάρτηση η οποία επικεντρώνετε στο αναπάντητο ερώτημα: Τι συνδέει την κυβέρνηση και με το Μένιο Φουρθιώτη;)

Και επανερχόμαστε σ αυτό το θέμα γιατί η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη, παρουσιάζει στοιχεία από τα οποία αποδεικνύεται ότι ο Φουρθιώτης με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες και για λόγους που δεν μπορεί να εξηγηθούν να λαμβάνει περισσότερα χρήματα απ' όσα κατεστημένες εφημερίδας και ραδιοφωνικοί σταθμοί με υπολογίσιμη αναγνωσιμότητα και ακροαματικότητα.  

Και  το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό: Δεν αισθάνεται την ανάγκη κάποιος απ' τους λαλίστατους κυβερνητικούς αρμόδιους να ψελλίσει μια δικαιολογία για τα όσα αποκαλύπτωνται; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger