Home » , » Παπάδες, υποκριτές,

Παπάδες, υποκριτές,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 | 9:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πρέπει να εστιάσουμε στην ενίσχυση του συστήματος Υγείας. Όμως ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό κι αυτό βέβαια είναι λάθος μου. Απολογούμαι. Το σημαντικό μου το θύμισε site κουμπάρου δικτάτορα.

«Βρέθηκε ΜΕΘ για τον 58χρονο τη σειρά του οποίου πήρε ο Μητροπολίτης».

Έχουν απόλυτο δίκιο όσοι έβριζαν τον παπά. Βέβαια πρέπει να βρίσουν και τους εγκληματίες της ΝΔ που είναι οι υπεύθυνοι για τους θανάτους και τα χάλια στο ΕΣΥ τα οποία είδα πρόσφατα από πρώτο χέρι.

Μια παρένθεση: Ευχαριστώ θερμά όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές. Δυστυχώς είναι ήρωες. Λέω δυστυχώς γιατί οι συνθήκες στις οποίες προσφέρουν καθημερινά είναι απερίγραπτες. Πήραμε όμως περιπολικά. Τέλος παρένθεσης.

Ο παπάς δεν πήρε τη θέση ενός. Μπήκε πρώτος στην ουρά, άρα πήρε τη θέση όλων όσων περίμεναν. Δεν ήταν μόνο ο 58χρονος. Φυσικά αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ τα πράγματα δε θα ήταν τόσο άσχημα. Που το «άσχημα» είναι πολύ λίγο για να περιγράψει τι γίνεται.

Οπότε θα ειρωνευτώ λέγοντας πως κάποιος που πιστεύει πως θα πάει στον Παράδεισο, με ευχαρίστηση θα έδινε τη σειρά του σε κάποιον που επίσης κινδυνεύει η ζωή του. Αναρωτιέμαι πόσο καλό είναι για την ψυχή κάποιου να κοιτάξει να σωθεί ο ίδιος εις βάρος άλλων. Αλλά εδώ μιλάμε για παπάδες, υποκριτές, οπότε ας το αφήσουμε προς το παρόν.

Στο θέμα μας. Δεν έχουμε ΜΕΘ. Μια οπορτουνιστική, συμβιβαστική πρόταση θα ήταν να βάλουμε οξυγόνο στα περιπολικά και να κάνουμε αυτά ΜΕΘ αφού τα αγοράσαμε! Μάλλον όμως είμαστε πιο Επαναστάτες, οπότε ζητάμε να προσληφθούν άμεσα γιατροί και να δοθούν χρήματα για την Υγεία. Δώστε πίσω τα μπατσικά, αν δεν έχετε λεφτά.

Λιγότερα χρήματα για την Υγεία φέτος, περισσότεροι νεκροί. Τα εμβόλια δε φτάνουν. Άλλωστε είναι για ένα τρίμηνο! Μέχρι να εμβολιαστούν (εγώ δεν πρόκειται να κάνω 3η και επόμενες δόσεις) θα έρθει το πρόστιμο, γιατί απλά και να θέλουν δεν προλαβαίνουν.

Όταν πέσει η χούντα θα πρέπει να επιστραφούν ΟΛΑ τα πρόστιμα όπως πχ αυτά που κόπηκαν άδικα σε νέους που κάθονταν στις πλατείες. Μέχρι που έδειρε ο κόσμος ένα γουρούνι, κι άλλαξαν τροπάρι.

Αν δέρναμε τους ανθρωποφάγους, αντί να τους δώσουμε την κουτάλα, δεν θα μας έτρωγαν. Η αυτοάμυνα δεν πρέπει να θεωρείται βία. Παράδειγμα η εισβολή στη Σοβιετική Ένωση. Οι ναζί κλαίγονταν γιατί οι κομμουνιστές τους έσκισαν. Ας μην πήγαιναν όμως γυρεύοντας να μη νιώσουν την Κατιούσα στον πισινό τους.

Παπάδες και ναζί δουλεύουνε μαζί. Πάντα αυτό γίνονταν. Οι ναζί σκοτώνουν, οι παπάδες διαβάζουν τους δολοφονημένους. Έτσι πάει η συνεργασία.

Τώρα θα βάλουν και το βιβλιάριο Υγείας κινητό. Το έγραψα. Ρε ψεκασμένοι, πια τσιπάκια στα εμβόλια; Αφού έχουμε κινητά. Οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι, αυτοί που έχουμε πάντα μαζί μας και δυστυχώς είναι πια απαραίτητοι.

Φάρμακα, νέα εμβόλια, προσωπικό, ΜΕΘ... Δεν έχουμε τίποτα ούτε σεντόνια; Τότε Επανάσταση για να έχουμε από όλα. Αν φυσικά έχουμε μυαλό.

Κι αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας. Ποιος θεούλης το είπε αυτό πρώτος;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger