Home » , » Πώς διάολο εξακολουθούμε να ανεχόμαστε τέτοια κυβερνητική εγκληματική αλητεία; (Βίντεο)

Πώς διάολο εξακολουθούμε να ανεχόμαστε τέτοια κυβερνητική εγκληματική αλητεία; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 | 6:51 μ.μ.

Δεν μπορεί, κάτι συμβαίνει, που εμείς δεν μπορεί να το αντιληφθούμε. Το μόνο που μπορεί να υποθέσουμε είναι ότι ο Ανέμελος, μόνο με τον εξωγήινο του Υμηττού έχει επαφή, άντε και με Πορτοσάλτε και Πρετεντέρη. Ομοίως και οι "χειροκροτητές" του ή πρέπει να απολαμβάνουν το παντεσπάνι της κυβερνητικής εξουσίας, ή πρέπει να είναι εντελώς λοβοτομημένοι. Αλλη εξήγηση δεν μπορούμε να δώσουμε.

Επί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, άνθρωποι κάηκαν από τις πυρκαγιές, εκατομμύρια δασικά στρέμματα έγιναν στάχτες από τον πύρινο όλεθρο, αλλά o Ανέμελος έχει το θράσος να δηλώνει ότι αντιμετώπισε με επιτυχία της πυρκαγιές. Το πιο εξωφρενικό απ' όλα είναι ότι ενώ στις μέρες μας παρακολουθούμε την κατάρρευση του ΕΣΥ, με την κυβέρνησή του να έχει προτεραιότητα στο να αγοράζει αστυνομικό εξοπλισμό και να προσλαμβάνει μπάτσους και παπάδες, ο Ανέμελος μας λέει ότι "νίκησε" τον κορονοϊό".  

Κι αυτό την μέρα που ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 103 νέους θανάτους από covid με 702 συμπολίτες μας να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και να κυκλοφορούν εικόνες από τα νοσοκομεία που παραπέμπουν σε τριτοκοσμική χώρα.

Πώς διάολο εξακολουθούμε να ανεχόμαστε τέτοια κυβερνητική εγκληματική αλητεία; Οι απίστευτοι αυτοί τύποι δεν είναι απλώς ότι εγκληματούν σε βάρος μας, έχουν και το θράσος να υποτιμούν κατάφορα την νοημοσύνη μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger