Home » , » Αντί να διορίζουν γιατρούς για να μας σώζουν, προσλαμβάνουν παπάδες για να μας θάβουν - Τα αποτελέσματα που "παζαριού" Μητσοτάκη - Ιερώνυμου, που εμείς θεωρούσαμε αδιανόητα, τελικά είναι γεγονός!

Αντί να διορίζουν γιατρούς για να μας σώζουν, προσλαμβάνουν παπάδες για να μας θάβουν - Τα αποτελέσματα που "παζαριού" Μητσοτάκη - Ιερώνυμου, που εμείς θεωρούσαμε αδιανόητα, τελικά είναι γεγονός!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 | 6:21 μ.μ.

Το πρωί σήμερα, κατά της 8 η ώρα, όταν στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφόρησε η πληροφορία για το παζάρι του αρχιπαπά Ιερώνυμου, με τον πρωθυπουργό, γράφαμε στον ιστότοπο μας:

"Η δεύτερη δημοσιογραφική πληροφορία που μάλλον πρέπει να την θεωρήσουμε face news -δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι μπορεί να συμβεί τέτοια πρόκληση- είναι ότι στην συνάντηση που θα έχει, στο Μέγαρο Μαξίμου, σήμερα το πρωί, ο Μητσοτάκης με τον Ιερώνυμο και αντικείμενο της συμβολή της επικρατούσης θρησκείας στον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας, θα γίνει ένα "παζάρι". Ο πρωθυπουργός θα αποδεχθεί την απαίτηση του Αρχιεπίσκοπου να ανακοινώσει την πρόσληψη χιλιάδων ιερέων, με αντάλλαγμα την αμέριστη αρωγή της Εκκλησίας στη αναχαίτιση του πανδημικού κύματος, 

Αν και αυτή την πληροφορία την θεωρούμε εντελώς αβάσιμη, την μεταφέρουμε, γιατί φτάσαμε στο σημείο που τίποτα πια δεν θεωρούμε απίθανο!".

Τελικά αυτό που εμείς θεωρούσαμε αδιανόητη πρόκληση, είχε βάση. Το "παζάρι" που λέγαμε είχε την κατάληξη που διαβάζουμε τώρα στην ιστοσελίδα tvxs.

"Tη μονιμοποίηση 4.000 περίπου ιερέων πρόκειται να ανακοινώσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου την ερχόμενη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, στην οποία θα παραστεί και θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει νομοθετική ρύθμιση ώστε να συσταθούν επιπλέον 4.000 οργανικές θέσεις ιερέων, τις οποίες θα καταλάβουν υπηρετούντες εφημέριοι των ναών, οι οποίοι μονιμοποιούνται".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Δεκεμβρίου 2021 στις 6:41 μ.μ.

Οι ΕΣΑτζηδες όταν έδερναν και σακάτεβαν λαϊκούς αγωνιστές έλεγαν: "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και σας (μπιιιπ) το (μπιιπ) της μάνας σας", γιατί σας προξενεί εντύπωση που ο Κεριάκος Μητσοτάκης το εφαρμόζει απαρέγκλιτα; Από δεξιό φασιστοσόι προέρχεται φασίστας είναι και φαίνεται...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger