Home » , , » Να τους ανατρέψουμε πριν μας ... πεθάνουν

Να τους ανατρέψουμε πριν μας ... πεθάνουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 | 7:08 μ.μ.

Πηγή: Πριν

Ρεσιτάλ κυνισμού και απανθρωπιάς από την κυβέρνηση, ενώ οι θάνατοι από Covid-19 βρίσκονται στα ύψη. Εκτός ΜΕΘ πολλοί διασωληνωμένοι κι ο Κ. Μητσοτάκης λέει προκλητικά πως δεν υπάρχει διαφορά! Αντιδραστικό χαράτσι στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, βαρύ πλήγμα στους φτωχούς. 

Τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα. Να ανατρέψουμε τώρα την κυβερνητική πολιτική! Αύριο θα είναι αργά! Είναι πλέον σαφές πως απολύτως τίποτα δεν διορθώνεται ούτε με προεκλογική αποχαύνωση κυβερνητικής εναλλαγής ούτε με συμβολικές διαμαρτυρίες». Το επείγον αυτό κάλεσμα του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή, κίνησης στην ΟΕΝΓΕ, υπογραμμίζει την ανάγκη παρέμβασης του εργατικού, λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος στο μέτωπο της πανδημίας. 

Η κίνηση καλεί σε πανεργατική απεργία στα μέσα Δεκεμβρίου για τη Δημόσια Περίθαλψη, με συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις. Με αιτήματα όπως: Επίταξη των ιδιωτικών θεραπευτηρίων. Γενναία χρηματοδότηση του ΕΣΥ σε ρήξη με τα δημοσιονομικά όρια της ΕΕ, το χρέος, τους εξοπλισμούς. Όχι στο νέο ΕΣΥ της κερδοφορίας και των ΣΔΓΓ. Μόνιμες προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού, δημιουργία των αναγκαίων ΜΕΘ και άλλων υποδομών. Δωρεάν τεστ για όλους, αποτελεσματική ιχνηλάτηση. Ναι στον μαζικό εμβολιασμό με πειστική επιστημονική εκστρατεία, πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας για πλήρη στήριξη. Όχι στην υποχρεωτικότητα και τις ποινές. Να καταργηθεί το μηνιαίο χαράτσι των 100 ευρώ. Μέτρα υγιεινής και αποστασιοποίησης στην εργασία, πιο συχνές συγκοινωνίες, 15 μαθητές ανά τάξη. Πλήρεις αναρρωτικές άδειες «καραντίνας».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Δεκεμβρίου 2021 - 7:51 μ.μ.

Πρέπει να εστιάσουμε στην ενίσχυση του συστήματος Υγείας. Όμως ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό κι αυτό βέβαια είναι λάθος μου. Απολογούμαι. Το σημαντικό μου το θύμισε site κουμπάρου δικτάτορα.
«Βρέθηκε ΜΕΘ για τον 58χρονο τη σειρά του οποίου πήρε ο Μητροπολίτης».
Έχουν απόλυτο δίκιο όσοι έβριζαν τον παπά. Βέβαια πρέπει να βρίσουν και τους εγκληματίες της ΝΔ που είναι οι υπεύθυνοι για τους θανάτους και τα χάλια στο ΕΣΥ τα οποία είδα πρόσφατα από πρώτο χέρι.
Μια παρένθεση: Ευχαριστώ θερμά όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές. Δυστυχώς είναι ήρωες. Λέω δυστυχώς γιατί οι συνθήκες στις ποίες προσφέρουν καθημερινά είναι απερίγραπτες. Πήραμε όμως περιπολικά. Τέλος παρένθεσης.
Ο παπάς δεν πήρε τη θέση ενός. Μπήκε πρώτος στην ουρά, άρα πήρε τη θέση όλων όσων περίμεναν. Δεν ήταν μόνο ο 58χρονος. Φυσικά αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ τα πράγματα δε θα ήταν τόσο άσχημα. Που το «άσχημα» είναι πολύ λίγο για να περιγράψει τι γίνεται.
Οπότε θα ειρωνευτώ λέγοντας πως κάποιος που πιστεύει πως θα πάει στον Παράδεισο, με ευχαρίστηση θα έδινε τη σειρά του σε κάποιον που επίσης κινδυνεύει η ζωή του. Αναρωτιέμαι πόσο καλό είναι για την ψυχή κάποιου να κοιτάξει να σωθεί ο ίδιος εις βάρος άλλων. Αλλά εδώ μιλάμε για παπάδες, υποκριτές, οπότε ας το αφήσουμε προς το παρόν.
Στο θέμα μας. Δεν έχουμε ΜΕΘ. Μια οπορτουνιστική, συμβιβαστική πρόταση θα ήταν να βάλουμε οξυγόνο στα περιπολικά και να κάνουμε αυτά ΜΕΘ αφού τα αγοράσαμε! Μάλλον όμως είμαστε πιο Επαναστάτες, οπότε ζητάμε να προσληφθούν άμεσα γιατροί και να δοθούν χρήματα για την Υγεία. Δώστε πίσω τα μπατσικά, αν δεν έχετε λεφτά.
Λιγότερα χρήματα για την Υγεία φέτος, περισσότεροι νεκροί. Τα εμβόλια δε φτάνουν. Άλλωστε είναι για ένα τρίμηνο! Μέχρι να εμβολιαστούν (εγώ δεν πρόκειται να κάνω 3η και επόμενες δόσεις) θα έρθει το πρόστιμο, γιατί απλά και να θέλουν δεν προλαβαίνουν.
Όταν πέσει η χούντα θα πρέπει να επιστραφούν ΟΛΑ τα πρόστιμα όπως πχ αυτά που κόπηκαν άδικα σε νέους που κάθονταν στις πλατείες. Μέχρι που έδειρε ο κόσμος ένα γουρούνι, κι άλλαξαν τροπάρι.
Αν δέρναμε τους ανθρωποφάγους, αντί να τους δώσουμε την κουτάλα, δεν θα μας έτρωγαν. Η αυτοάμυνα δεν πρέπει να θεωρείται βία. Παράδειγμα η εισβολή στη Σοβιετική Ένωση. Οι ναζί κλαίγονταν γιατί οι κομμουνιστές τους έσκισαν. Ας μην πήγαιναν όμως γυρεύοντας να μη νιώσουν την Κατιούσα στον πισινό τους.
Παπάδες και ναζί δουλεύουνε μαζί. Πάντα αυτό γίνονταν. Οι ναζί σκοτώνουν, οι παπάδες διαβάζουν τους δολοφονημένους. Έτσι πάει η συνεργασία.
Τώρα θα βάλουν και το βιβλιάριο Υγείας κινητό. Το έγραψα. Ρε ψεκασμένοι, πια τσιπάκια στα εμβόλια; Αφού έχουμε κινητά. Οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι, αυτοί που έχουμε πάντα μαζί μας και δυστυχώς είναι πια απαραίτητοι.
Φάρμακα, νέα εμβόλια, προσωπικό, ΜΕΘ... Δεν έχουμε τίποτα ούτε σεντόνια; Τότε Επανάσταση για να έχουμε από όλα. Αν φυσικά έχουμε μυαλό.
Κι αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας. Ποιος θεούλης το είπε αυτό πρώτος;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger