Home » , » ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 | 7:27 μ.μ.


ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Αυτή η λέξη στο γράφημα του χρήστη του twitter JoDi τα λέει όλα. 

Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε Απέναντι μας έχουμε μια κυβέρνηση "αρίστων" εγκληματιών. 

Φυσικά το σύστημα τους έχει εξασφαλίσει ακαταδίωκτο για τα εξουσιαστικά πρεζόνια που σήμερα ευθύνονται για τον θρήνο που δημιούργησαν σε 130 οικογένειες, που έχασαν τους ανθρώπους τους. (Αλήθεια, γιατί εξακολουθούν να αποκρύπτουν πόσοι απ' αυτούς έχασαν την ζωή τους, βρισκόμενοι διασωλωνομένοι στην λίστα αναμονής για ΜΕΘ; Ετσι θα ξέραμε πόσοι από τους 130 συνανθρώπους μας που έχασαν την ζωή του το τελευταίο 24ωρο, εξ αιτίας της νόσησης από την πανδημία, θα μπορούσαν να έχουν σωθεί).

Και να το ξεκαθαρίσουμε πάλι. Αυτό που λένε μερικοί να "αποδοθεί πολιτική ευθύνη" στην κυβέρνηση είναι .... πιασ' τ' αυγό και κούρευτω. 

Παρουσιάζουμε σχεδόν διπλάσιο αριθμό θανάτων ανά εκατομμύριο κατοίκων απ' όλες της Ευρωπαϊκές χώρες και ορισμένοι θεωρούν τις μικροκομματικές τους σκοπιμότητες πιο σημαντικές απ' το να συμμετέχουν σε ένα κοινό κάλεσμα ώστε να παρουσιαστεί δυναμικά ο λαϊκός παράγοντας στο προσκήνιο και να απαιτήσει από το κυβερνητικό τσίρκο να πάρει τα στοιχειώδη μέτρα από την τιθάσευση της εξάπλωση και αντιμετώπιση της θανατηφόρας πανδημίας.  Τα ΧΑΛΙΑ μας.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger