Home » , » ΝΔ παιδεραστές. Πρώτα βγαίνει η ψυχή…

ΝΔ παιδεραστές. Πρώτα βγαίνει η ψυχή…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 | 1:12 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ακόμα ένας κτήνος με γραβάτα βίασε παιδάκια σύμφωνα με καταγγελίες. Κι εδώ λείπει σίγουρα ο Άγιος Δημήτριος ο Σαρανταπεντάρης, μεγάλη η χάρη του. Να βρει τον κακό και να τον κάνει σουβλάκι. Ή σουρωτήρι.

Όχι αγάπες μου δεν καταδικάζω καμία βία, όταν κάποιο τέρας πειράζει παιδιά. Το βρομόχερο, κι ότι άλλο μόλυνε το παιδί, πρέπει να κοπεί. Πείτε ότι θέλετε εισαγγελείς αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, μην τα βάζετε με το site που γράφω.

Πιο διεφθαρμένοι από τους μπάτσους είναι οι δικαστικοί. Ακόμα χειρότεροι οι πολιτικοί και τα φερέφωνα που ξεπλένουν τα εγκλήματα όλων αυτών. Οπότε ναι, υπάρχουν σκελετοί και γι αυτό διαλέχτηκαν ορισμένοι σε θέσεις κλειδιά.

Αυτοί που τους διάλεξαν είναι συνένοχοι αφού τις θέσεις αυτές εκμεταλλεύονται ώστε να κάνουν τα άρρωστα βίτσια τους. Όταν έλεγα για σεξ και ναρκωτικά εννοούσα βέβαια ενήλικες και φυσικά συναίνεση. Αυτοί δεν το εννοούσαν έτσι.

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Δικαστικός - παιδεραστής - βιαστής κλπ. Επιλογή του δικτάτορα. Άρα; Θα πάει σπίτι του να συνεχίσει τους βιασμούς.

Τι πρέπει να κάνουμε; Μια επίσκεψη ίσως που δε θα πετάξουμε δολοφονικά χαρτάκια, αλλά θα βάλουμε μερικούς δονητές μεγέθους γάιδαρου το Μάη σε κάποιο πισινό κηφήνα; Προτάσεις καταθέτω. Θα το ευχαριστηθεί; Άλλη τότε.

Ξύλο; Του αρέσει! Δηλαδή αν τον σαπίσουμε, είναι σαν να του λέμε «μπράβο»! Θα θέλει κι άλλο! Να τον διώξουν αποκλείεται, που θα βρουν χειρότερο; Τι να κάνουμε;

Να μην κάνουμε ξανά άλλη μαλακία στις εκλογές. Γιατί, αν κυβερνούσαν έντιμοι, ο τύπος θα είχε την πρέπουσα περιποίηση από τους ισοβίτες. Γιατί όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι βρίσκουν και τα κάνουν, έχουν πλάτες.

Κάντε τον Άγιο Δημήτριο υπουργό. Γιατί έγινε άγιος; «Από το χώρο των φυλακών ο Δημήτριος εμψύχωσε το φίλο του Νέστορα ο οποίος αντιμετώπισε τον μονομάχο Λυαίο. Αφού ο Νέστορας κατανίκησε τον Λυαίο, θανατώθηκε από τον Γαλέριο που θεώρησε την ήττα του Λυαίου ως προσωπική του ήττα».

Φυλακισμένος ο Άγιος Δημήτριος. Πάει άγιος να είναι στη φυλακή; Πάντως πολιτικό άλλον από τον Άκη το χαζό, δεν είδα. Βγάλτε τον Αι Δημήτρη και κάντε τον υπουργό δικαιοσύνης! Μας έχουν πηδήξει. Δεν κλαίμε μόνο 17 Νοέμβρη από συγκίνηση. Κάθε μέρα κλαίμε. Όταν μάλιστα έρχονται οι λογαριασμοί, σπαράζουμε!

Είναι μια πουτάνα που λέγεται Δικαιοσύνη. Δεν την ξέρετε οι περισσότεροι είναι από χωριό κάποιας μπανανιάς. Είναι όνομα αυτό για πουτάνα; «Να γαμήσουμε τη Δικαιοσύνη»; Έβαλε λοιπόν ψευδώνυμο. «Αστική δικαιοσύνη». Μεγάλη βελτίωση. Ουρές οι πελάτες.

Βαγγέλη γαμιέσαι! Ξέρει ο Βαγγέλης για ποιον λέω, αυτόν που ψήφησε ΝΔ. «Για τους άλλους δε λες τίποτα όμως». Όσοι ψήφισαν ΝΔ γαμιούνται. Με ανηλίκους πολλοί από αυτούς… Άντε ρε εισαγγελέα, πιάσε έμενα, γιατί εδώ έξω με τόσους μπάτσους, φοβάμαι! 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger