Home » , » Κυβέρνηση δολοφόνων και όχι μόνο

Κυβέρνηση δολοφόνων και όχι μόνο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 | 11:00 π.μ.


Γράφει ο mitsos175

Το είπαν: Αν έφτιαχναν ΜΕΘ, θα πέταγαν λεφτά. Γιατί το να δώσεις για γιατρούς, νοσοκομεία, σχολεία, εκπαιδευτικούς, μέσα μεταφοράς κλπ είναι πεταμένα λεφτά. Το να ταΐζεις κάμπιες είναι έργο. Το να βολεύεις βαφτιστήρια σε αστυνομία - εκκλησία είναι επένδυση για τις εκλογές.

Αν υπήρχε αντιπολίτευση, δεν θα είχαν πέσει απλώς, θα ήταν τώρα στο κελί του Άκη. «Αλλά το Μητσοτάκη δεν θα τον ξαναβρίσεις! Το Μητσοτάκη…» είπε ο Τσίπρας φορώντας ράσο και φέσι. Το φέσι μας το φόρεσαν όλες οι αστικές συμμορίες.

Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα, να τα πετάξει στο κάλαθο των αχρήστων. 20.000 νεκροί τι είναι; Ήσσονος σημασίας. Τσίμπα ένα πρόστιμο γιατί ΕΣΥ φταις. Τα λάθη των εκλογών πληρώνονται ακριβά.

Τι έχει ο μπαχτσές; Ληστές. Καταχραστές. Παιδεραστές. Βιαστές. Δολοφόνους. Φονιάδες του λαού νεοδημοκράτες. Δε δίνουν τα φάρμακα, πάρτε τα εμβόλια. Αυτά της Άστρα βγήκαν επικίνδυνα. Σε λίγο θα βγει σκάρτο και το μονοδοσικό, που ήθελα να το κάνω, αλλά μου είπε ο γιατρός μου «άστο αυτό, κάνε από κείνο που έκαναν οι κηφήνες». Αλλά αρρωσταίνουν και μ’ αυτό. 4.600 νεκροί μέχρι να έρθει το εμβόλιο, 20.000 τώρα! «Σωθήκαμε».

Δέκατοι στον κόσμο σε θανάτους ανά εκατομμύριο μέσα σε 200 κράτη. «Ανεβήκαμε», σε λίγο θα είμαστε και οι πρώτοι στη γενοκτονία. Περάσαμε και την Ισπανία σήμερα μάλιστα τα πήγαμε χειρότερα κι από το Μεξικό, πάμε για πρωτιά. Στους 20.000 δολοφονημένους θα κάνει πάρτι ο βρικόλακας. Σουηδοί ούτε 15.200 θάνατοι; Έπρεπε να πάρετε τα μέτρα της κυβέρνησης που μας σκοτώνει και το γλεντάει.

Δεν ξέρανε πως αν δεν έχει περίθαλψη θα πεθάνει ο ασθενής, όπως δεν ήξεραν για τα ανήλικα που πηδάνε τα κομματόσκυλα. Τυχαία ένας στρατός ναζί νεοδημοκρατών, καθαρμάτων, ξεπλένει εγκλήματα. Ήσσονος σημασίας τα παιδιά, ήσσονος σημασίας οι ηλικιωμένοι. Αυτό που έχει σημασία είναι η μίζα από τα μαχητικά και τις φρεγάτες.

Άντε ρε εισαγγελέα άσκησε σε μένα δίωξη. Η αλήθεια είναι επικίνδυνη για τους μαφιόζους που κυβερνάνε. Κι ο Παπαδόπουλος όσο ήταν πάνω, βασάνιζε τον Παναγούλη. Μετά οι χουντικοί πήγαν φυλακή, κι ο Παναγούλης στη Βουλή, μέχρι που τον έφαγαν οι δεξιοί, γιατί η ανθρωποφαγία δεν ξεχνιέται.

Παράδειγμα προς μίμηση η Ελλάδα με τους 20.000 νεκρούς για όλους τους φονιάδες, τους φασίστες. Πώς να σκοτώνετε δημόσια και τα ΜΜΕ να σας λένε μπράβο! Το ίδιο είναι είτε εντός είτε εκτός ΜΕΘ. Για το Μητσοτάκη που δε χρειάστηκε να πάει. Δεν υπάρχει μελέτη ρε.

Υπάρχει μία που λέει πως ο νεοδημοκράτης είναι απόγονος του Χανς του γκεσταπίτη και της γίδας Κανούτας (Κνουτ χαϊδευτικά). Όπως κι ένα ποίημα που λέει πως «αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ’ρθει ανάποδα ο ντουνιάς». Βγες από το κόμμα, ξύπνα! Δεν υπάρχουν ανεμβολίαστοι - εμβολιασμένοι. Υπάρχουν εγκληματίες και θύματα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger