Home » , » Πόσο εξουσιαστικό παχύδερμο είναι ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος;

Πόσο εξουσιαστικό παχύδερμο είναι ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 | 8:29 μ.μ.

"Το αν γνωρίζαμε ή όχι τη μελέτη είναι αδιάφορο, Δεν τη γνωρίζαμε. Σας διαβεβαιώ ότι η κυβέρνηση λαμβάνει δεκάδες αντίστοιχες εισηγήσεις και στατιστικά στοιχεία, τα μελετά όλα και τα αξιολογεί όλα. Μην προσπαθείτε να διογκώσετε ένα ζήτημα που είναι ήσσονος σημασίας".

Ακης Σκέρτσος - υπουργός Επικρατείας.

Εχει άδικο ο χρήστης του twitter, όταν εκτιμάει ότι ζούμε παρανοϊκές καταστάσεις; 

Δεν είναι απλώς ότι έχουμε μπλέξει με εξουσιαστές που μας εμφανίζονται να μας λένε ολοφάνερα ψέματα με την συχνότητα που αναπνέουν. Δεν είναι μόνο ότι εμφανίζονται γελαστοί κυβερνητικοί βουλευτές που θεωρούν "αστείο" ότι 20.000 οικογένειες θρηνούν δικούς τους ανθρώπους, πολλοί απ' τους οποίους θα μπορούσαν να ζουν αν δεν υπήρχε η συνειδητή κυβερνητική απόφαση να απαξιωθεί το ΕΣΥ.

Ο τύπος λοιπόν, που πριν λίγο καιρό μας έλεγε ότι είναι πολυτέλεια η ενίσχυση του ΕΣΥ, ο ίδιος που θα μπορούσε να διατύπωνε επίσης την άποψη ότι "δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι ο κορωνοϊός δεν αυτοκτονεί μέσα στις εκκλησίες", είναι τουλάχιστον εξοργιστικός όταν χαρακτηρίζει "ήσσονος σημασίας", μια έρευνα που προέρχεται από άτομα υπεράνω υποψίας για αντιπολιτευτική διάθεση, η οποία επαναλαμβάνει αυτό που ήταν γνωστό. Τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες που είχαν σαν συνέπεια χιλιάδες νεκρούς! 

Πόσο εξουσιαστικό παχύδερμο πρέπει να είναι, πόσο ανάλγητο άτομο, με απάνθρωπα αισθήματα για να διατυπώνεις κάτι τέτοιο;   



Υ.Γ:
 Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια η κυβέρνηση να βρει εξιλαστήριο θύμα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα  διοχέτευσε την πληροφορία ότι την έρευνα την παρέλαβε ο γενικός γραμματέα Δημόσιας Υγείας Παναγιώτη Πρεζεράκο, πως ανέφερε σήμερα το MEGA. Αυτός, υποτίθετε, την κράτησε στο συρτάρι του χωρίς να ενημερώσει κανέναν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.  

Ο Παναγιώτης Πρεζεράκος αντέδρασε άμεσα και μιλώντας στο iEidiseis ξεκαθάρισε ότι «δεν έλαβα εγώ τη μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα. Έχω άγνοια για το θέμα».

Τραγέλαφος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger