Home » , » Οι σκελετοί των ναζί είναι μέσα στο σάπιο κρέας τους

Οι σκελετοί των ναζί είναι μέσα στο σάπιο κρέας τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 | 11:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Ο ΙΜΠΡΑΗΜ τον ΜΑΣΤΙΓΩΝΕ κ’ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΕ ΗΔΟΝΗ» ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ Παν. Ευστρατίου κ’ τα ΣΕΞΟ-ΠΑΡΤΙ με αλλοδαπούς επιβήτορες και χρήση ΚΟΚΑΪΝΗΣ». Σεξ και ναρκωτικά. Κι εγώ που ήμουν γαμώτο κι έχασα τέτοιο πάρτι;

Κατά του ρατσισμού ο Ευστρατίου; Αυτό θες να πεις Στέφανε; Πάντως ο Ιμπραήμ μ’ αρέσει. Θυμίζει μπριάμ το όνομα. Με το μαστίγιο κιόλας; Τρέλα θα είναι. Κι εγώ Ρομά είμαι, να ρίξω έναν «κρύο» στoν αστούλη; Να τον ευχαριστήσω που έβγαλε συνταγματική την ανθρωποφαγία. Φυσικά δεν πιστεύω λέξη. Ο Χίος έχει ο ακαταλόγιστο.

Όπως είπε ένας σπουδαίος άνθρωπος «Ο Μάρκος είναι γκέι στο Σαν Φρανσίσκο, μαύρος στη Νότια Αφρική, ασιάτης στην Ευρώπη, αναρχικός στην Ισπανία, Παλαιστίνιος στο Ισραήλ, γύφτος στην Πολωνία, ειρηνιστής στη Βοσνία, Εβραίος στη Γερμανία, μια γυναίκα μόνη στο Μετρό τα ξημερώματα, με άλλα λόγια ο Κομαντάτε Μάρκος είμαστε εμείς, το πρόσωπο του κάθε καταπιεσμένου ανθρώπου πάνω στον πλανήτη»

Οπότε ο Χίος είναι βαλτός. Ξεκάθαρα. Από τη μια σπέρνει το ρατσισμό και το φασισμό. Από την άλλη καπελώνει το μίσος για την ταξική αστική δήθεν δικαιοσύνη. Μια χαρά εξυπηρετεί το σύστημα.

Στο ψητό τώρα. Το ΣΤΕ έκανε συνταγματικά τα Μνημόνια. Τώρα ήταν σειρά να γίνει νόμιμη και η ανθρωποφαγία.

Κάποιοι πιστεύουν πως ο Μητσοτάκης από κάπου κρατάει τους δικαστές. Χωρίς να αποκλείω πως μπορεί να υπάρχουν μπόλικοι σκελετοί, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Ας δούμε την περίπτωση Λοβέρδου. Όταν πίστευε πως θα τον δείρουμε, έκλαιγε και σκουπίζοντας τις μύξες του έλεγε πως τάχα δεν ήθελε να ψηφίσει το Μνημόνιο. Πόσοι το θυμούνται; Είδαμε όλοι τι σαδιστικό κάθαρμα είναι. Κρίμα που πιθανότατα δε θα βγει αρχηγός, θα ήταν η κατάλληλη ταφόπλακα για τη συμμορία του ΚΙΝΑΛ.

Θα το πω όπως ο «σύντροφος» Άδωνης που πολεμά το ναζισμό από μέσα. Οι μεγαλοαστοί το λιγουρεύονται το Μνημόνιο, το ζαχαρώνουν! Κι όλα αυτά τα φασιστικά. Τα θέλουν και οι ίδιοι. Μην έχετε αυταπάτες και μην ακούτε ακροδεξιούς, λένε μαλακίες.

Θέλουν να έχουν σκλάβους. Αυτή είναι η ζοφερή πραγματικότητα. Είναι βολεμένοι και δεν τους καίγεται καρφί για μας.

Θέλετε απόδειξη; Πείτε μου, όταν επρόκειτο για το κόψιμο των δικών παχυλών μισθών, τι είπαν; ΟΧΙ! Εκεί τι έγινε; Δεν τους εκβίασε κανένας;

Γι αυτό ο Χίος λέει σαχλαμάρες. Αλλά τις λέει με δόλιο σκοπό. Να ζητήσουμε να παρέμβει εισαγγελέας σε αυτόν και μετά να έρθει σε μας. Όχι αγάπη μου, είμαι κατά της λογοκρισίας. Πες ό,τι θες Χίο. Αλλά μην νομίζεις πως δε θα πούμε κι εμείς την αλήθεια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger