Home » , » Για τον αντίπαλο

Για τον αντίπαλο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 | 11:00 π.μ.


Γράφει ο mitsos175

(Εισαγωγικά Δεν μπορείς να μην εντυπωσιαστείς ότι επιστήμονες που θα μπορούσες τον έναν τουλάχιστον να τον χαρακτηρίσεις κυβερνητικό φερέφωνο. να φτύνουν κατάμουτρα τον ανέμελο και να τον χαρακτηρίζουν δημόσια ψεύτη. και πολιτικό απατεώνα. Αυτό προκύπτει από την έρευνα που είδε χτες την δημοσιότητα και η οποία φέρει τις υπογραφές Τσιόδρα και Λύτρα. 

Πριν 13 μέρες ο Μητσοτάκης έλεγε από το βήμα της βουλής: "Έχουμε ενδείξεις ότι έχουν μεγαλύτερη θνησιμότητα στους ασθενείς αυτούς σε σχέση με εκείνους που είναι σε ΜΕΘ;  Δεν έχω τέτοια ένδειξη", Τώρα αυτοί που έκαναν την έρευνα τον καρφώνουν αποκαλύπτοντας ότι ο πρωθυπουργός από τον Μάη είχε στα χέρια του  μελέτη που ανέφερε ότι η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ σχετίζεται με 87% αυξημένη θνητότητα).

Σε άλλο θέμα τώρα.

Όλα όσα γράψαμε για τον Τράγκα ισχύουν. Ο Τράγκας ήταν δεξιός. Ήταν όμως και ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του σημερινού δικτάτορα. Ο θάνατός του εξυπηρετεί το Μητσοτάκη. Υπάρχουν φήμες πως ο Τράγκας είχε ζητήσει μόλις μπήκε στο Νοσοκομείο το φάρμακο που πήραν άλλοι κι έγιναν αμέσως καλά. Τα μονοκλωνικά αντισώματα για τα οποία γράψαμε από πέρυσι.

Όμως αυτό το φάρμακο δε χορηγείται σε όλους. Γιατί; Μη ρωτάτε τους γιατρούς, είναι πολιτική απόφαση, όπως πολλά αντιφατικά και παράλογα που έγιναν με πρόφαση την πανδημία.

Η Καθημερινή έγραφε ένα και πλέον μήνα πριν:

«ενδείκνυνται για μη νοσηλευόμενους ασθενείς ηλικίας 12 ετών και άνω με διάγνωση COVID-19 ήπιας προς μέτριας βαρύτητας και αυξημένο κίνδυνο για σοβαρή νόσο και επιπλοκές»

«για ασθενείς που δεν χρειάζονται υποστήριξη με οξυγόνο, αλλά έχουν παράγοντες κινδύνου για σοβαρή νόσο όπως: ηλικία 65 ετών και άνω, δείκτη μάζας σώματος (BMI) 35 και άνω, υποκείμενα νοσήματα, όπως χρόνια νεφρική νόσο, σακχαρώδη διαβήτη, ανοσοκαταστολή και χρήση ανοσοκατασταλτικών φαρμάκων, καρδιαγγειακή νόσο, υπέρταση, χρόνια αναπνευστικά προβλήματα»

Ο Τράγκας ήταν διαβητικός και όταν μπήκε στο νοσοκομείο αρχικά δεν είχε πρόβλημα οξυγόνου. Χορηγήθηκαν λοιπόν; Αν όχι γιατί;

Ακόμα μια φωνή κατά του Μητσοτάκη σίγησε. Όπως όλες σχεδόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Έτσι γίνεται στις δικτατορίες. Δεν ήταν μόνο οι δήμιοι της ΕΑΤ ΕΣΑ υπήρχαν πολλοί τρόποι να φιμώσουν.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger