Home » , » "Ψεκασμένος" ο Μητσοτάκης ή πίνει κάτι καλό και δεν μας το συνιστά; - Πάρτι στο twitter με την νέα του παπαριά

"Ψεκασμένος" ο Μητσοτάκης ή πίνει κάτι καλό και δεν μας το συνιστά; - Πάρτι στο twitter με την νέα του παπαριά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 | 9:27 μ.μ.


Λες και είχαν ακούσει την την πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτη Ρέτζιου οι χρήστες του twitter που δήλωσε ότι δεν επιδέχεται σοβαρό σχολιασμό η δήλωση του Μητσοτάκη στην βουλή για τις ΜΕΘ. Γι' αυτό και στήθηκε πάρτι στο διαδίκτυο -σας παραθέτουμε κάποιες τοποθετήσεις για να σχηματίσετε μια εικόνα.  

Κι εδώ περιμένουμε μια επίσημη τοποθέτηση από τον ΙΣΑ, και φυσικά από την περιβόητη επιτροπή επιστημόνων που έχει συστήσει το υπουργείο Υγείας για την εξής δήλωση του πρωθυπουργού: «Υπάρχουν σήμερα ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ; Ναι υπάρχουν. Είναι σε κρεβάτι με κανονική φροντίδα; Ναι είναι. Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς, σε σχέση με αυτούς που είναι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας; Δεν έχω τέτοια ένδειξη. Όχι δεν έχω!» .

Κι αυτό γιατί ενώ είναι αναμενόμενο οι χρήστες του διαδικτύου να κάνουν τον χαβαλέ τους μετά απ' αυτή την πρωθυπουργική δήλωση, αυτοί οι επιστήμονες δεν μπορούν να κάνουν ότι δεν την άκουσαν. Μια ενδεχόμενη αφωνία τους, θα τους ξεφτιλίσει για μια ακόμα φορά. Εμείς πάντως το έχουμε δεδομένο ότι αυτό θα συμβεί.

Και κάτι άλλο. Φαντάζεστε πόσο χρόνο θα κατανάλωναν τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, αν αυτή την απίστευτη παπαριά την είχε πει κάποιος άλλος πολιτικός αρχηγός; Για τα περισσότερα όμως Πετσωμένα ΜΜΕ, αυτή η δήλωση του Μητσοτάκη θα θεωρηθεί ανύπαρκτη.

Θα έχει άδικο κάποιος να αναρωτηθεί αν είναι "ψεκασμένος" ο Μητσοτάκης ή πίνει κάτι καλό και δεν μας το συνιστά;














Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger