Home » , » Τεράστιος αριθμός μπάτσων συμμετείχε στην εγκληματική μαφιόζικη συμμορία

Τεράστιος αριθμός μπάτσων συμμετείχε στην εγκληματική μαφιόζικη συμμορία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 | 10:47 μ.μ.

"Και στις καλύτερες συμμορίες συμβαίνουν αλληλοκαρφώματα μεταξύ των μελών τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση άργησαν οχτώ ολόκληρα χρόνια να συμβεί και αν πιστέψουμε σχετικά δημοσιεύματα τα μέλη της έχουν παντελωνιάσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ από την μακροχρόνια δράση τους", γράφαμε όταν έγινε γνωστή η αποκάλυψη του μπατσάδικου μαφιόζικου κυκλώματος.  

Κι αυτή την διαπίστωσή μας έρχεται σήμερα να την επιβεβαιώσει και η φυλλάδα "Πρώτο Θέμα". Η φυλλάδα έχοντας στην διάθεση την την τεράστια δικογραφία -αποτελείται από 8.088 σελίδες- που υπάρχει γι' αυτή την υπόθεση, μας λέει ότι τα όσα παρακολουθούμε δεν οφείλονται σε καμιά επιτυχία των "Αδιάφθορων" αλλά τους "δόθηκε στο πιάτο". Οπως αναφέρει το δημοσίευμα όλη αυτή η υπόθεση ήρθε στην δημοσιότητα γιατί υπήρξαν "κάποιες ανώνυμες επιστολές όπου το «βαθύ λαρύγγι» τα έδινε όλα".

Αν κάτι πρέπει να σημειώσουμε είναι ο τεράστιος αριθμός μπάτσων που συμμετείχε σ' αυτή την μαφιόζικη συμμορία - μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί να είναι μπλεγμένοι 43 αστυνομικοί, 9 εκ των οποίων έχουν συλληφθεί- ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν συμμετοχή πολλοί περισσότεροι. (σύμφωνα με άλλες πληροφορίες προσεγγίζουν τους 90!).

Κομβικό ρόλο, στη συμμορία είχε ένας "νεαρός αξιωµατικός της ΕΛ.ΑΣ. µε µετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό και προϋπηρεσία στην Αντιτροµοκρατική, ο οποίος βρέθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην «εξορία» του Ασπροπύργου και αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί για να γίνει... εκατοµµυριούχος. Μέχρι και την «καυτή» σύζυγό του, επίσης αστυνομικό, έμπλεξε χοντρά στην υπόθεση" αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο συμπληρώνει: 

"200 (αυτοί έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί) σκληροί κακοποιοί, δολοφόνοι, ληστές, έμποροι ναρκωτικών «ξεπλύθηκαν» και «καθάρισαν» αφού εν µια νυκτί έγιναν από Αλβανοί «Ελληνες παλιννοστούντες από την πρώην Σοβιετική Ενωση» µε ταυτότητα, διαβατήριο, ΑΦΜ, δίπλωμά οδήγησης και το κυριότερο λευκό ποινικό μητρώο".  

Είναι μια απ' τις περιπτώσεις που θυμόμαστε αυτό που είχε πει ο Βασίλης Στεφανάκος ο πιο «σκληρός» και παράλληλα ο πιο πολιτικοποιημένος ποινικός κρατούμενος που υπήρξε: «Το διευθυντήριο του οργανωμένου εγκλήματος βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173». (σ.σ εκεί στεγάζεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών).

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger