Home » , , » Κρατική εξουσία και "Δεξιά του Κυρίου". Μια σχέση μου βασίζεται στο "δούναι και λαβείν".

Κρατική εξουσία και "Δεξιά του Κυρίου". Μια σχέση μου βασίζεται στο "δούναι και λαβείν".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 | 9:29 μ.μ.


Χαιρόμαστε που η εφημερίδα "Πριν", που κυκλοφορεί, ταυτίζεται με τις απόψεις που είχαμε εκφράσει σχετικά με το παζάρι που έγινε μεταξύ του Μητσοτάκη και του Αρχιεπισκόπου το οποίο είχε στην αποτέλεσμα την πρόσληψη άλλων 4.000 ρασοφόρων δημοσίων υπαλλήλων. 

Θεωρούμε σημαντικό να γράφεται και σε άλλα ΜΜΕ ότι η σχέση κρατικής εξουσίας και της "δεξιάς του Κυρίου" βασίζεται στο "δούναι και λαβείν".

Αντιγράφουμε από την πρώτη σελίδα του "Πριν".   

Απίστευτη πρόσκληση για το λαό που δοκιμάζεται στην πανδημία συνιστά το ανίερο παζάρι της κυβέρνησης με τον Ιερώνυμο και την Ιερά Σύνοδο. Την Παρασκευή ο Κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο, ενώ τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός θα παραστεί στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο, πρώτη φορά από την μεταπολίτευση. Την ώρα που η κοινωνία χρειάζεται επειγόντως γιατρούς η εκκλησία ζητάει ως αντάλλαγμα για την τήρηση κάποιων υποτυπωδών μέτρων τη θεσμοδότηση 4.000 επιπλέων οργανικών θέσεων ιερέων στο Δημόσιο, οι οποίοι και σήμερα μισθοδοτούνται αν και ... υπεράριθμοι.

Εύστοχο βρίσκουμε και το παρακάτω πρωτοσέλιδο κειμενάκι της ίδια εφημερίδας:

Οι φτωχοί πεθαίνουν χωρίς ΜΕΘ, μόνο ο λαός θα σώσει το λαό.

Αύξηση 15% παρουσιάζουν οι θάνατοι έως 31/10/2021, Θερίζει ο κορονοϊός και οι άλλες ασθένειες, που δεν αντιμετωπίζονται. Σκάνδαλο αποτελεί η κατάσταση στο ΕΣΥ. 180 διασωληνωμένοι βρίσκονται εκτός ΜΕΘ. φτωχοί άνθρωποι, πεθαίνουν χωρίς περίθαλψη. Η κυβέρνηση ασχολείται μόνο με τη σωτηρία του συστήματος του ιδιωτικού τομέα των κερδών και των VIP. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Επιτακτική ανάγκη για ξεσηκωμό του κινήματος τώρα, για δημόσια υγεία, εργασία, ελευθερία, ανατροπή της εγκληματικής πολιτικής. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger