Home » , » Παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" στα κεντρικά γραφεία του Jambo στο Μοσχάτο - Μια ιστορία απ' το παρελθόν για τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jambo

Παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" στα κεντρικά γραφεία του Jambo στο Μοσχάτο - Μια ιστορία απ' το παρελθόν για τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jambo

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 | 9:55 μ.μ.


Ένας μεγαλοεπιχειρηματίας είναι ένα τίποτα χωρίς τη βοήθεια ενδιάμεσων εκτελεστών εντολών. Η σημερινή παρέμβασή μας στα κεντρικά γραφεία τους είναι μια υπενθύμιση πως η βάση πρώτα θα περάσει από πάνω τους.

Ούτε βήμα πίσω

Ρουβίκωνας

Εδώ θα σας παραπέμψουμε στην πρόσφατη ανάρτηση μας που τιτλοφορούσαμε "Με την κυβερνητική ανοχή ο εργασιακός μεσαίωνας στο κάτεργο Jumbo", για να μην επαναλαμβάνουμε αυτά που έχουμε γράψει. 

Με την ευκαιρία όμως αυτή θα ξεθάψουμε μια περασμένη ανάρτησή που είχαμε κάνει τέλη Φλεβάρη του 2017. Τότε είχε συμβεί ένα τραγικό ατύχημα με θύμα τον γιο του ιδιοκτήτη του jumbo που οδηγούσε την Porsche του. Σημειώναμε: Το δεδομένο είναι όμως ότι οι ταξικές αντιθέσεις που επικρατούν μέσα στην κοινωνία είναι φανερές και στον τρόπο που διαχειρίζεται καθένας την καθημερινότητά του. Από κει και πέρα όταν οποιοσδήποτε άτομο της εργατικής τάξης έχανε το παιδί του σήμερα αν είχε μαγαζί θα είχε βάλει λουκέτο «λόγω πένθους». Τα Τζάμπο όμως εργάστηκαν κανονικά  κι αυτό λέει πολλά.  

Το επίσης ενδιαφέρον σ' αυτή την υπόθεση είναι ότι τότε κάποιοι ανέσυραν ένα κείμενο που είχε γράψει ο Νίκος Μπογιόπουλος πριν πέντε χρόνια και στο οποίο επέκρινε τον ιδιοκτήτη του Jambo για θέσεις που είχε διατυπώσει όπως την ιδιωτικοποίηση της Μακρονήσου, την ιδιωτικοποίηση της Ακρόπολης κ.α. για να πάρουν την πρέπουσα απάντηση από τον δημοσιογράφο (Διαβάστε περισσότερα)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger