Home » , , » Μπλέξαμε με πολιτικούς εγκληματίες (Βίντεο)

Μπλέξαμε με πολιτικούς εγκληματίες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 | 8:08 μ.μ.

Δεν ξέρουμε αν το αντιλαμβάνονται, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί που ηγούνται του αντιεμβολιαστικού κινήματος είναι αυτοί που στελεχώνουν τις κύριες θέσεις του νεοδημοκρατικού "επιτελικού κράτους".

Κι αν αυτή η ανευθυνότητα, επιπολαιότητα, αφερεγγυότητα δεν είχε επιπτώσεις στις ίδιες της ζωές μας μπορεί να αρκούμαστε στο γνωστό σύνθημα με τον ... συνουσιασμό του Μητσοτάκη. 

Το παρακάτω όμως βίντεο που μας έστειλε φίλη αναγνώστρια και καθημερινή επιστολογράφος μας, είναι μια απόδειξη ποιοι συνεισφέρουν τα μέγιστα με τις ανακολουθίες και τις λεκτικές κωλοτούμπες τους, μαζί με ολοφάνερα ψέματα να εδραιώνεται ένα κίνημα αντιεμβολιαστών.

Για την αφερεγγυότητα τους, για τις κυβιστήσεις στους που θα τις ζήλευε και η Νάντια Κομανέτσι στο θέμα της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, θα αφήσουμε να μας "μιλήσει" το παρακάτω βιντεάκι. Αυτό που δεν μπορούμε όμως με τίποτα να προσπεράσουμε είναι το εξωφρενικό που ακούσαμε σήμερα από το στόμα του Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στην βουλή: "Εχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς που είναι διασωσηλωμένοι εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας μ' αυτούς που είναι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ; Οχι δεν έχω:", μας είπε ο πρωθυπουργός! Προφανώς αυτή η μαλακία του δεν αντέχει σε σοβαρό σχολιασμό. 

Μπλέξαμε ρε γμτ, με πολιτικούς εγκληματίες και είναι δικιά μας ευθύνη που εξακολουθούμε να τους ανεχόμαστε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger