Home » , » Της συριζαίας επι χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα.

Της συριζαίας επι χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα.

Από giorgis , Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 | 8:30 π.μ.

Του Γ.Γ.

Πέρα από καθαρό αστικό κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και καιρό αντιγράφει και την λειτουργία των δεξιών μορφωμάτων, όσο αφορά το δόγμα "αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω". Κραυγαλέα περίπτωση ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαγραφή από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ του Π. Κουρουπλή.

Η ηγεσία του όμως δεν αρκείται σ' αυτό μόνο.

Ελέγχοντας το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας, σκεπτόμενος το πολιτικό του μέλλον, θέτει την πρόταση να εκλέγεται ο αρχηγός και η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την βάση του κόμματος. Οπως αναμενόταν η πρόταση του εγκρίνεται, αλλά μια τόσο σημαντική απόφαση για να πάρει σάρκα και οστά πρέπει να εγκριθεί από το επόμενο συνέδριο του κόμματος. (Είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 24-27 Φλεβάρη, αλλά είναι άγνωστο αν θα αναβληθεί λόγω πανδημίας ή όχι). 

Δεν μας ενδιαφέρει τόσο αυτό. Αλλού θέλουμε να σταθούμε. Αυτός που πρωτοστατεί σήμερα στο μέτωπο που έχουν ανοίξει ενάντια στον Τσίπρα και στην πρόταση του, μια σειρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο Νίκος Φίλης. Και παρακολουθούμε το εξής εντυπωσιακό για ένα κόμμα που ζητάει πρόωρες εκλογές και διεκδικεί την κυβερνητική εξουσία. Τα μέλη και τα στελέχη του να ξεκατινιάζονται δημόσια όπως παρακολουθούμε στα εκατοντάδες σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση που έκανε στο f/b, ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την στάση του πρώην διευθυντή της Αυγής.   

"Τι μπρόκολα, τι λάχανα", έλεγε ένας παλιός ηγέτης του ΚΚΕ, που στα καθ' ημάς μεταφράζεται ότι Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ  είναι δυο αστικά, μνημονικά κόμματα, που ελάχιστες, επουσιώδης διαφορές έχουν, ως προς την διαχείριση της κυβερνητικής εξουσίας.

Για τους νέους ειδικά αναγνώστες/ιες μας, όμως, θέλουμε να κάνουμε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με αφορμή την ανάρτηση του πρώην αν. υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ για τον Ν. Φίλη. Αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της ηθικής υπόστασης και πολιτικής αντίληψης των αστικών στελεχών.

Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, τότε που ο Τσίπρας κατέθετε στεφάνι στους 200 εκτελεσμένους από του Γερμανούς, κομμουνιστές, στην Καισαριανή, οι Συριζαίοι παρουσίαζαν τον Φίλη σαν την "αριστερή συνείδηση" της κυβέρνησης "πρώτη φορά αριστερά".

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην διευθυντής της «Αυγής» ήταν ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της «προεδρικής φρουράς» και ο Τσίπρας τον ανταμείβει για τον ζήλο του να εκτελεί τις «βρόμικες δουλειές», αναθέτοντας το υπουργείο Παιδείας, αν και ήταν πρωτοεκλεγμένος βουλευτής.

Εδώ θέλουμε να κάνουμε μια παρένθεση σε μια πολύ σοβαρή κατηγορία που δέχτηκε ο Ν. Φίλης από τον τότε κυβερνητικό συνέταιρο τους, τον Π. Καμμένο, η οποία έμεινε αναπάντητη, και κανείς δεν ασχολήθηκε, παρά μόνο εμείς.


Ας επανέλθουμε, όμως στο θέμα μας. Ο Ν. Φίλης είναι απ' τις πιο θλιβερές περιπτώσεις ατόμων που εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι είναι "αριστεροί".

Οι τακτικοί αναγνώστες του μπλοκ μας, ίσως θυμούνται μια περασμένη αναφορά που είχα κάνει, για το πώς το μετεμφυλιακό καθεστώς, ασκούσε αφόρητες πιέσεις στους πρώην αριστερούς να δηλώσουν έμπρακτα ότι ανήκουν πλέον στο "χριστεπώνυμο πλήρωμα".

Μετά τόσες δεκαετίες η δεξιά του Κυρίου σήμερα εκσυγχρονίστηκε και επιβάλλει με πιο λάιτ τρόπους τις επιδιώξεις της. Τότε εκτελεστικό όργανο ήταν ο "κύριος Θεολόγος - Ανθυπολοχαγός". Σήμερα ο ίδιος ο αρχιπαπάς της επικρατούσης θρησκείας. 

Ποιο συγκεκριμένα. Κάποιες επιλογές του Φίλη όταν ήταν υπουργός Παιδείας, δεν άρεσαν στον Ιερώνυμο. Βγαίνει, λοιπόν ο Αρχιεπίσκοπος στην τηλεόραση του Αλαφούζου και σε μια εκπομπή του Παπαχελά και χαρακτηρίζει τον Φίλη «προβληματικό άνθρωπο» και «ασυνεπή στις σχέσεις του και στα λόγια του».

Μετά απ' αυτό κόβει κρύος ιδρώτας την Συριζαία "αριστερή συνείδηση" και αρχίζει τα σταυροκοπήματα και να παριστάνει τον "πιστό δούλο του θεού". Κατάλαβε ότι έπρεπε να δώσει δημόσια "ομολογία θρησκευτικής πίστης" για να μην βρεθεί στα .. υπουργικά αζήτητα.

Ελα ντε που ο Τσίπρας ξέρει καλύτερα απ' τον καθένα, ότι δεν είναι να παίζεις με τις προσταγές που δίνει ο αρχιτσομπάνης του "θρησκευτικού ποίμνιου". Ετσι πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα από το υπουργικό πόστο του, τον Ν. Φίλη και έβαλε στην θέση του τον "ευσεβή"  Κώστα Γαβρόγλου.

Στον κουβά λοιπόν, οι μετάνοιες και τα χειροφιλήματα του Φίλη στον αρχιπαπά. Ο ίδιος τώρα από πρωτοπαλίκαρο του Τσίπρα, έγινε μισητός εχθρός του, και θεωρεί ότι βρήκε ευκαιρία να τον πλήξει. Ανέλαβε όμως να του απαντήσει ο Πολάκης και όπως παρακολουθούμε γίνεται της συριζαίας επι χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα. 

Υ.Γ: Είμαστε κομμουνιστές. Αναλαμβάνουμε την ενδεχόμενη ευθύνη για ότι δημοσιεύεται σ' αυτό το μπλοκ. Και προφανώς κοινοποίησα τα προσωπικά μου στοιχεία, -ως γνωστό Γιώργης Γιαννακέλλης λέγομαι-, σε ηλεκτρονικό μήνυμα που δεχθήκαμε για υποβολή μήνυσης από πιστούς Χριστιανούς, για ανάρτηση που υπέγραφε άλλος σύντροφος. Αν δεχθούμε κλητήριο θέσπισμα θα το γνωστοποιήσουμε. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν θα παρουσιαστούμε "θυματοποιημένοι"

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

22 Ιανουαρίου 2022 - 10:27 μ.μ.

Σύντροφε Μήτσο, μην σε απασχολούν πράγματα που δεν αξίζουν. Να χαίρεσαι γιατί τώρα που βλέπω τα στατιστικά του μπλοκ μας αποδείχτηκε ότι αντέξαμε στον πόλεμο από φ/β και γκουγκλ. Σταθεροποιηθήκαμε στους περίπου 10.000 μοναδικούς αναγνώστες την μέρα και η τάση είναι ανοδική. Για ένα ιστότοπο της δικιάς μας πολιτικής κατεύθυνσης είναι μεγάλη επιτυχία. Και αυτό οφείλεται και σε σένα. Γιώργης.

23 Ιανουαρίου 2022 - 3:07 π.μ.

Πήξαμε στους δήθεν
Αυτό που συνέβη στη Γεωργία, να τη βιάσουν δεξιά καθάρματα και μετά να έρθει δήθεν αριστερός να τους υπερασπιστεί, το πάθαμε όλοι. Θα μου πείτε «τον διέγραψε ο Τσίπρας». Αυτόν ναι, τον εαυτό του πότε; Το ΟΧΙ είναι ΟΧΙ και ναι στο δημοψήφισμα το πάω. Γιατί άκουσα τα εξ’ αμάξης από καλούς κι αγαπητούς συντρόφους. Μόνο όταν στούκαρα σε δέντρο, άκουσα περισσότερο εξάψαλμο από φίλους.
Ας αφήσουμε το Σύριζα, να πάμε στους αγαπημένους μου παπάδες. Γιατί σ’ αυτούς; Γιατί κάπου διάβασα πως ένας άγιος με την προσευχή του έκανε στείρες γυναίκες να αποκτήσουν παιδιά! Δε θέλω να φανώ ασεβής σε καμία περίπτωση, αλλά αυτό ακριβώς το έχω δει σε τσόντα! Μόνο που εκεί δεν προσεύχονταν, έκανε το γνωστό τρόπο τεκνοποίησης. Πάντως, αν είναι καμιά καινούρια στάση η προσευχή, να την ακούσω, εγώ είμαι ανοικτόμυαλος στο σεξ. Φτάνει να γίνεται με συναίνεση κι από ενήλικες. Σκύβει η γυναίκα να προσευχηθεί; Μετά; Η συνέχεια στο κατηχητικό…
Πότε θα καταλάβετε, φανατικοί, πως, όσο περισσότερο μας απειλείτε, τόσο περισσότερο θα σατιρίζουμε; Δεν κοιτάτε τα χάλια σας, που έχετε γεμίσει παιδεραστές, κλέφτες και κάθε λογής καθάρματα; Χριστιανοί! Λέρα σκέτη! Υποκριτές, κομπλεξικοί, μισάνθρωποι. Να σου πω κάτι για το ιερό, πιστέ; Για σένα μπορεί να είναι κάτι ιερό, για μένα όχι. Πχ τρως μοσχάρι έτσι; Για τους Ινδούς είναι μεγάλη αμαρτία. Η αγελάδα είναι γι αυτούς ιερή. Αντίθετα στους εβραίους – μουσουλμάνους το χοιρινό θεωρείται ακάθαρτο. Προφανώς τρως και σουβλάκι χοιρινό. Τι πρέπει δηλαδή να μας κάνουν όλοι αυτοί; Να μας κηρύξουν τον πόλεμο;
Παπάδες λοιπόν και σατανιστές, που παριστάνουν τους χριστιανούς. Που έχουν χτυπήσει το χριστιανισμό από μέσα τόσο σκληρά, όσο κανείς Ρωμαίος Αυτοκράτορας διώχτης των χριστιανών. Φυσικά να φάνε κοιτάζουν όλοι. Δήθεν αριστεροί, δήθεν χριστιανοί, δήθεν δημοκράτες, δήθεν άνθρωποι. Πήξαμε στους δήθεν.
Ξέρετε ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημά τους; Πως εμείς, οι άθεοι κομουνιστές, είμαστε στην πράξη πιο χριστιανοί από αυτούς.
«Αγάπα τον πλησίον». Πως μεταχειρίζονται τους πρόσφυγες αυτοί και πως εμείς; Τους εργαζόμενους, τους φτωχούς; Αυτοί πάνε στους άστεγους μόνο για να τους τραβήξουν τα ΜΜΕ, όταν θέλουν να διαφημίσουν το τομάρι τους. Φροντίζουν βέβαια πρώτα να τους κάνουν άστεγους με τους πλειστηριασμούς, τις απολύσεις, το κόψιμο των μισθών...
«Δώσε τον ένα χιτώνα σε κείνον που δεν έχει». Αυτό λένε κι οι κομμουνιστές. Δώσε σε αυτόν που δεν έχει, για να ζήσει κι αυτός. Οι φιλελέ; Ούτε τον πυρετό τους δε δίνουν. «Να πάνε να δουλέψουν οι άνεργοι»! Μα δεν υπάρχουν δουλειές. «Τσάμπα»! Και πως θα ζήσουν;
Θεούσες, τραβάτε συνουσιαστείτε. Θα ηρεμήσετε. Μάθετε επίσης πως δεν μας τρομάζετε, μας εξοργίζετε περισσότερο. Είναι οι λεγόμενοι «μιμητές του Χριστού». Που άμα τους βαρέσεις, θα γυρίσουν και τ’ άλλο μάγουλο. Εκτός, αν σε κάψουν πρώτα ως μάγισσα. Αν είναι έτσι θέλω για προσάναμμα τη Βίβλο. Έτσι κι αλλιώς άχρηστη είναι για τους χριστιανούς. Σκύψτε στον βιαστή, να πάρετε την ευλογία του. Συνηθίσατε το σκύψιμο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger