Home » , » "Εχετε λεφτά έχουμε φωνή, όχι στην συγκάλυψη του κάθε βιαστή" (Βίντεο)

"Εχετε λεφτά έχουμε φωνή, όχι στην συγκάλυψη του κάθε βιαστή" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 | 9:23 μ.μ.


Το βιντεάκι που σας παραθέτουμε το αλιεύσαμε από την παρουσία της συλλογικότητας "Μένουμε Ενεργοί - Υγεία, Συλλογικότητα, Αλληλεγγύη", στο twitter. Είναι η βροντερή απάντηση του λαϊκού παράγοντα ότι κάθε προσπάθεια να συγκαλυφθεί ο ομαδικός βιασμός της  24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη θα πέσει στο κενό.

Χιλιάδες άτομα έστειλαν μήνυμα κατά της σεξουαλικής και έμφυλης βίας, και των βιασμών, ξεκαθαρίζοντας ότι η Γεωργία δεν είναι μόνη στον αγώνα που δίνει ενάντια στα καθάρματα που βιαιοπράγησαν στο κορμί και στην ψυχή της.

Το σύνθημα που ακούστηκε από χιλιάδες στόματα "Εχετε λεφτά έχουμε φωνή, όχι στην συγκάλυψη του κάθε βιαστή", κάνει καθαρό ότι κάθε μεθόδευση που θα επιχειρηθεί ώστε τα καλόπαιδα της "καλής κοινωνίας" που έκαναν αυτό το έγκλημα να μην λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους, θα είναι δύσκολο να υλοποιηθεί.

Υ.Γ: Ενδιαφέρουσες οι αναφορές που έκανε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης στο ethnos.gr: «Εν ενεργεία πολιτικοί και επιχειρηματίες σε Ελλάδα και Κύπρο πίσω από το κύκλωμα μαστροπείας»

Υ.Γ2: Δόθηκε χρόνος 21 μέρες για να "καθαρίσουν" τα κινητά τους οι εμπλεκόμενοι ως δράστες, πριν τους τα κατασχέσει η αστυνομία. Ασχολίαστο ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger