Home » , » Ο Κιμ έχει κάνει τους ηγέτες των καπιταλιστικών χωρών να χάσουν τον ύπνο τους!

Ο Κιμ έχει κάνει τους ηγέτες των καπιταλιστικών χωρών να χάσουν τον ύπνο τους!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 | 3:00 μ.μ.

Ασχετα τι γνώμη έχει κάποιος/α για το καθεστώς της Βόρειας Κορέας, δεν είναι εντυπωσιακή η είδηση που κάνει τον γύρω των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων και μας λέει ότι οι ηγέτες των μεγάλων καπιταλιστικών κρατών έχασαν τον ύπνο τους γιατί μέσα σε μια βδομάδα οι στρατιωτικές δυνάμεις αυτής της χώρας εκτόξευσαν δυο υπερηχητικούς πυραύλους "άγνωστου" τύπου;

Σύμφωνα μ' αυτά που διαβάζουμε οι πύραυλοι αυτοί αναπτύσσει ταχύτητα πενταπλάσια από αυτή του ήχου, περίπου 6.180 χιλιομέτρων ανά ώρα και τα όπλα του τύπου είναι γενικά πολύ δύσκολο να αναχαιτιστούν.

Πάντα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πηγές, η Βόρεια Κορέα η οποία διαθέτει πυρηνικό οπλοστάσιο συνεχίζει για χρόνια να αναπτύσσει πυραύλους ικανούς να φέρουν πυρηνικές κεφαλές, αψηφώντας τις διεθνείς κυρώσεις. 

"Αφότου ανέλαβε την προεδρία ο Τζο Μπάιντεν, πριν από έναν χρόνο, η Ουάσινγκτον έχει διαβεβαιώσει επανειλημμένα ότι είναι έτοιμη να ξαναρχίσει συνομιλίες οπουδήποτε και χωρίς προαπαιτούμενα με τη Βόρεια Κορέα. Η Πιονγκγιάνγκ απορρίπτει ως αυτό το στάδιο την προσφορά αυτή λέγοντας ότι πως έχει ανάγκη το οπλοστάσιό της για να αμυνθεί σε περίπτωση ενδεχόμενης αμερικανικής εισβολής", συμπληρώνει η σχετική ειδησεογραφία.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger