Home » , » Πρόταση μομφής

Πρόταση μομφής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 | 9:42 μ.μ.

Προφανώς δεν έχει καμιά τύχη η πρόταση μομφής "εναντίον της χειρότερης κυβέρνησης από τη Μεταπολίτευση", σύμφωνα με τον Τσίπρα, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να υπάρξουν βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος να καταψηφίσουν την κυβέρνηση. Και φυσικά αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Αυτό που επιδιώκουν από την Κουμουνδούρου, με αυτή την ενέργεια είναι να εκθέσουν το ΚΙΝΑΛ -η θέση του όπως την διατύπωσε ο Ν. Ανδρουλάκης είναι για τα πανηγύρια: "Αξιολούμε αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη γ αυτό θα ψηφίσουμε την πρόταση μομφής. Θεωρώ όμως αδιανόητο να γίνουν εκλογές όταν έχουμε 100 νεκρούς κάθε μέρα και ενώ η πανδημία δεν έχει κοπάσει"- και να κερδίσουν επικοινωνιακά από την συζήτηση στην βουλή.

Οντως η κυβέρνηση έχει επιδείξει μια απίστευτη ανικανότητα στην διαχείριση της κακοκαιρία και είναι σοβαρά εκτεθειμένη/ Τα Πετσωμένα ΜΜΕ και οι μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις αδυνατούν να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα. 

Τονίζει το γραφείο τύπου του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του:

 "Το ΚΚΕ καταψηφίζει την κυβέρνηση της ΝΔ, όπως είχε κάνει και με όλες τις προηγούμενες αντιλαϊκές κυβερνήσεις, καταψηφίζοντας στο "πρόσωπό" τους την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή, την υγεία, το εισόδημα, τα εργασιακά δικαιώματα, συνολικά τις εργατικές - λαϊκές ανάγκες, για να διασφαλίσει τα κέρδη των λίγων, τις επιλογές του σημερινού σάπιου κράτους και συστήματος.

Το κρίσιμο ζήτημα σήμερα είναι, όμως, η λαϊκή αγανάκτηση και η οργή που συσσωρεύεται να γίνει δύναμη πάλης, σύγκρουσης και ανατροπής. Αυτή είναι η διέξοδος για τον λαό και όχι η αναζήτηση ίδιων επίδοξων "σωτήρων", που θα συνεχίσουν το ίδιο αντιλαϊκό έργο από εκεί που το άφησε ο προηγούμενος, όπως συνέβη τόσες φορές στο παρελθόν".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger