Home » , » Εμβόλιο «Στάλιν» τώρα!

Εμβόλιο «Στάλιν» τώρα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 | 3:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Μήνυση κατά του ΠΑΜΕ από τον… "λεβέντη" Λαγό για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα» έγραφε το Μάη του 2020 το documentonews 

Γενικά οι ναζί έχουν ένα πρόβλημα με τις συγκεντρώσεις. Μάλλον έχουν αγοραφοβία.

Θα ήθελα κάποιος σύντροφος, που έλεγε εναντίον των συγκεντρώσεων του κόσμου την Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα, να σχολιάσει τη μήνυση που έγινε από δεξιό κατά των αλλοδαπών και προσφύγων, επειδή οι φτωχοί τόλμησαν να γιορτάσουν!

Στη ρατσιστική μήνυση στην ουσία επίθεση γίνεται λόγος για «αναρίθμητους αλλοδαπούς κυρίως Πακιστανούς» γιατί ο ενάγων προφανώς είδε τις ταυτότητες και διαβατήρια όλων των συγκεντρωμένων.

Ο τύπος που κατέθεσε μήνυση λέγεται Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δικηγόρος. Αξίζει να δείτε τι γράφει, για να καταλάβετε, γιατί κάποιοι πιστεύουν πως μας ψεκάζουν.

«Επικαλούμαι και προσάγω την εγκυρότητα της εφημερίδας «Δημοκρατία»»! Εντάξει, παραδέχομαι πως έχει φοβερό χιούμορ.

Εγώ θα μιλήσω με στοιχεία. Την Πρωτοχρονιά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ είχαμε 30.010 ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού. Πάνω από το 38% ήταν στην Αττική.

14 μέρες μετά, ξέρετε πόσα ήταν τα κρούσματα; Πόσα λέτε; 19.772! Πτώση 34,16%! Ανάλογα φυσικά, αν όχι περισσότερο, μειώθηκαν στην Αττική. Οπότε καταρρίπτεται πανηγυρικά το παραμύθι περί δήθεν προστασίας της Υγείας.

Οι άνθρωποι που βγήκαν να διασκεδάσουν λίγο, πολύ απλά δεν είχαν ιό. Δεν είναι ακροδεξιοί εγκληματίες να θέλουν να κολλήσει ο κόσμος. Αν ήταν έτσι όπως τα λένε, θα είχαν γεμίσει οι ΜΕΘ Πακιστανούς. Χαίρομαι που δικαιώθηκα 134,16%. 100% κατά του φασισμού και 34,16%, το «μπόνους», η μείωση των κρουσμάτων.

Όσο για τους νοικοκυραίους που φοβούνται, τους λέω πως το πρόβλημα δεν είναι που οι άλλοι βρήκαν μια στιγμή Ελευθερίας, αλλά που εσείς είστε δούλοι, πρόβατα, ραγιάδες! Υποτίθεται έχετε εμβολιαστεί, τι φοβάστε; Πόσο μάλλον όταν είστε φυλακισμένοι! Κωσταλέξι μας έκαναν οι μοναρχοφασίστες. Όσοι δεν ξέρετε, διαβάστε.

Για τους ρατσιστές τι να πω; Τα έχουμε πει. Ο τύπος λέει πως δεν τον ενδιαφέρει η εθνικότητα (μπα καθόλου) και πως φροντίζει για την Υγεία μας! Άχου το, είναι τόσο καλό να φροντίζουν δικηγόροι, μπάτσοι και παπάδες για την Υγεία μας. Ειδικά οι παπάδες, που, αν πάμε Παράδεισο, θα έχουν και «τυχερά». «Άμωμοι εν οδώ αλληλούια…»

Έχει ξαναγίνει ξέρετε. Από το 1967 ως το 1974 φρόντιζαν πολύ την Υγεία. Πρώτα μας έσπαγαν τα κόκκαλα και μετά μας έβαλαν στο γύψο. Γύψος για την υγεία μας. Ο προδότης Παπαδόπουλος βγήκε από τον τάφο και κόβει… πρόστιμα!

Περαστικά μας. Για το φασισμό λέω. Δεν έχουμε αντισώματα, όλο κολλάμε αυτή την παλιό αρρώστια. Εμβόλιο «Στάλιν» τώρα!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger