Home » , » Μια ιστορία για ένα πλυντήριο.

Μια ιστορία για ένα πλυντήριο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 | 10:30 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ας πούμε πως οι βιαστές της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν πλούσιοι. Η αστυνομία θα τους έπιανε, θα προφυλακίζονταν και θα συμμετείχαν στο διαγωνισμό καλλιστείων, για τον τίτλο «Miss Φυλακή 2022». Οι ΑΡΔ θα εξαπέλυαν μύδρους.

Όμως είναι πλούσιοι και του κυβερνόντος κόμματος. Οπότε έχουμε ένα στρατό από τρολλ και πλυντήρια των ΜΜΕ που πλένουν με τη γλώσσα τους το σπέρμα. Πρόκειται για ταξικό πόλεμο. Οι πλούσιοι είναι δικοί τους οπότε πρέπει να τους προστατεύσουν.

Τα πλυντήρια αυτά ξέπλεναν τους φονιάδες ναζί και τους ξεπλένουν ακόμα, στους βιαστές θα κολλήσουν; Έχουν ξεπλύνει οι αλητήριοι των καναλιών παιδεραστές. Γι αυτό πετσώνονται άλλωστε. Για να πεις την αλήθεια, δε χρειάζεται λάδωμα.

Θα πω τώρα μια ιστορία που διάβασα πως έγινε στην Πάτρα πρόσφατα. Ένας μαλάκας, κυριολεκτικά, ακολουθούσε γυναίκες κι αυνανίζονταν στη μέση του δρόμου! Κάνει ψοφόκρυο, δεν ξέρω τι θερμοκρασία έχει στην Πάτρα, αλλά χειμώνα έχουμε. Όλοι λοιπόν φοράνε ρούχα που καλύπτουν το σώμα. Άρα δεν φταίνε τα ρούχα, πράγμα που άλλωστε ξέρουμε. Ούτε φταίει κάποια κίνηση του θύματος, αφού οι γυναίκες απλά βαδίσουν στο δρόμο. Φταίει μόνο ο Μαλάκας. Το ’χουμε; Μπορεί να τον τσιμπήσουν οι μπάτσοι, μπορεί και όχι, αναλόγως το μέσον που έχει.

Σεξ χωρίς συναίνεση, είναι βιασμός. Ούτε ο χώρος έχει σχέση, ούτε το επάγγελμα, ούτε τίποτε άλλο. Φταίει 100% ο βιαστής. Ούτε καν 99,999%. 100%! Βεβαίως τα πλυντήρια πληρώνονται για να τα πουν αυτά. Αν τύχαινε στους δικούς τους ή τους ίδιους, θα χαλούσαν τον κόσμο και καλά θα έκαναν γι ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα.

Γυρνάμε πάλι στον κόσμο. Έχουμε πόλεμο. Οι μπάτσοι φυλάνε παιδεραστές και βιαστές γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Η εκτέλεση εντολών αυτών που τους διόρισαν. Πρέπει να γίνει κατανοητό πως η αστυνομία δεν είναι για να πιάνει τους παράνομους, είναι για να πιάνει τους φτωχούς. Όταν είναι λούμπεν εγκληματίες βρίσκει μια καλή αφορμή. Όταν όμως για το ίδιο έγκλημα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση ανάλογα με το αν ο δράστης είναι ή όχι κτήνος της εξουσίας, τότε δεν υπάρχει δικαιοσύνη.

Τα ΜΑΤ πήραν εντολή να φυλάξουν το μαγαζί κατηγορούμενου για κύκλωμα βιασμού. Μπούκαραν στη Σχολή για μπορεί ο παιδεραστής καθηγητής να κάνει ότι κάνει ανενόχλητος! Φοιτητές που διαμαρτύρονται συλλαμβάνουν, πρόστιμα σε γερόντια, ρίχνουν ξύλο σε κάποιον άσχετο Γεωργιανό, να του φορτώσουν το έγκλημα, πιάνουν μετά από καρφωτή κάποιο άσχετο "Ινδιάνο", που και που θα μπουν και στο σπίτι του νεοδημοκράτη να τον ξυλοκοπήσουν κι αυτόν και τα παιδιά του στην ταράτσα. Για να φορτώσουν μετά το μισό Ποινικό Κώδικα οι ΑΡΔ.

Έχουμε πόλεμο. Στον πόλεμο αν δεν αμυνθείς, την έχεις βαμμένη. Ξέρω που το πάνε. Δεν θέλουν μόνο να προστατεύσουν τους βιαστές του κόμματος. Θέλουν να γίνουμε φασίστες, σαν τα μούτρα τους. Αν πχ βιαστεί καμιά πλούσια από κάποιο λούμπεν καθίκι, να αρχίσουμε τους πανηγυρισμούς! Μη φάνε, έχουμε γλάρο. Ανθρωποφάγοι δε θα καταντήσουμε. Καταδικάζω το βιασμό, όποιος κι αν είναι ο βιαστής. Κι η οργή μας θα στραφεί εκεί που πρέπει, στους δράστες και όσους τους κάνουν πλάτες. Είμαστε με τα θύματα, γιατί είμαστε κι εμείς θύματα αδίστακτων καθαρμάτων.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger