Home » , , » Τα χέρια των καθαρμάτων της ΝΔ στάζουν αίμα. Αίμα δεκάδων χιλιάδων.

Τα χέρια των καθαρμάτων της ΝΔ στάζουν αίμα. Αίμα δεκάδων χιλιάδων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 | 10:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σε λίγο θα περάσουμε τις 22.000 νεκρούς μόνο από την πολιτική της απαξίωσης του ΕΣΥ. Ο δικτάτορας είπε προκλητικά στο Χατζηγλειφωλάου πως είχαμε 16.000 νεκρούς ένα χρόνο «όμως» δήθεν «έσωσε» την οικονομία και τον τουρισμό! Και ψεύτης και φονιάς. Δηλαδή τι κάνει; Ενώ έχυνε κροκοδείλια δάκρια για τους 100 νεκρούς στο Μάτι, λέει ψέματα για να δικαιολογήσει τα 22.000 φέρετρα που σέρνει πίσω του. Δεν έχει συνείδηση, δεν αισθάνεται ντροπή ή τύψεις.

Η δε οικονομία για την οποία πέθαναν 16.000 άνθρωποι σε ένα χρόνο, πάει κατά διαόλου. Παρέλαβε ΑΕΠ πάνω από 212 δις ευρώ ή 242 δις δολάρια. Σήμερα το ΑΕΠ είναι κάτω από 197 δις (225 δις $). Μη μιλήσουμε για το χρέος, όσο πάει και μεγαλώνει. 518 δις δολάρια μόνο το δημόσιο! Υποτίθεται πως η ανεργία θα μειώνονταν, έτσι έλεγαν πέρυσι. Κοντά 40% σους νέους. Για να μην πούμε για το πληθωρισμό, τα λουκέτα, τα πρόστιμα, τις περικοπές συντάξεων κλπ. Να πούμε πως το έλλειμμα φέτος είναι 12 δις με τις δικές τους αισιόδοξες εκτιμήσεις ή «ελαφρώς μαγειρεμένα» νούμερα. Τι θα γίνει όμως αν ζητήσουν ξανά ματωμένα πλεονάσματα; Θα πει στους ηλίθιους στο ΣΥΡΙΖΑ, να του φτιάξουν ξανά μαξιλάρι, να έχει να τρώει;

Σήμερα λοιπόν θα αρχίσουν τα πρόστιμα στους ηλικιωμένους που συνήθως κάθονται σπίτι και προσπαθούν να ζήσουν με το υπόλοιπο από το πλιάτσικο των Μνημονίων. Οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα χάσουν ως και 30% από τη σύνταξη - αντίδωρο. Γιατί δεν υπάκουσαν. Να είναι ο παππούς μόνο στο χωρίο με 4 κατοστάρικα τα οποία ο Μητσοτάκης θα τα κάνει 3! Πόσοι ηλικιωμένοι ψήφισαν τη γαλάζια εγκληματική οργάνωση; Εσείς καλά να πάθετε, οι άλλοι τι σας φταίνε;

Βέβαια έχουμε και τα πλυντήρια βιαστών, παιδεραστών κλπ. Φταίει το φτωχό θύμα. Καρδία μου, οι πλούσιοι έχουν ταξική συνείδηση. Αν μπορείς να αποκαλέσεις «συνείδηση» αυτή την ανθρωποφαγία, τον πόλεμο εναντίον μας. Πάντα φταίνε οι φτωχοί. Φτάνει να μη βιάσουν, κλέψουν, δείρουν, σκοτώσουν αυτούς. Εμείς, ας πεθάνουμε. Νομίζετε πως τα λένε γιατί είναι ηλίθιοι; Λάθος! Τα λένε γιατί υπάρχει ταξικός πόλεμος. Κι όπως ξέρετε, σε κάθε πόλεμο υπάρχουν καθίκια που βιάζουν, δεν πλιατσικολογούν μόνο. Ο πλούσιος που θα βιάσει, ξέρει πως θα τη γλυτώσει. Έχει πλάτες, τζάμπα αγόρασε τον πολιτικό;

Μέχρι και για τη βλακεία του να πέσεις πάνω σε ένα δέντρο (το έκανα κι εγώ) επιστράτευσαν δικηγόρο και ΜΜΕ, να πουν πως δεν έφταιγε ο οδηγός! Εγώ πάλι έφταιγα και μου το είχε πει όχι μόνο η Τροχαία, αλλά και όλοι οι φίλοι και συγγενείς. Το τι άκουσα τότε από τους γονείς μου, δε λέγεται. Έκανα ακριβώς το ίδιο, στούκαρα σε δέντρο! Με φτηνότερο αμάξι φυσικά και ζώνη. Θέλω να πω πως, για το ίδιο ακριβώς πράγμα, ατύχημα, βλακεία, ακόμα και έγκλημα, ο πλούσιος δε φταίει ποτέ! Ε να παν να ψοφήσουν όλα τα πλούσια παλιοτόμαρα!

Βιασμός υπάρχει όταν δεν υπάρχει συναίνεση, αδιάφορο ποιος είναι ο δράστης ή το θύμα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις Αλέξη, γιατί δε σε θέλουν. Το ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ. Σε όλες τις περιπτώσεις.

Έχουμε ταξικό πόλεμο. Γι αυτό πήγαν τα ΜΑΤ, παρατάχτηκαν να προστατεύσουν τον πλούσιο. Προστατεύουν βιαστές; Όχι μόνο. Παιδεραστές, φονιάδες, εμπόρους ναρκωτικών, κλέφτες, απατεώνες… Φτάνει να έχουν εξουσία. Καταλάβετε επιτέλους τι παίζεται. 

Στη Γαλλία το είχαν πάρει πρέφα κι άρχισαν να κόβουν πλούσια κεφάλια. Κι ο κόσμος τραγουδούσε, όταν κόβονταν κεφάλι σάπιου παρασίτου… Μην πω τώρα για Ρωσία και νιώσουμε ακόμα πιο άσχημα που είμαστε ραγιάδες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger