Home » , » Τι μαθαίνουμε!!

Τι μαθαίνουμε!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 | 12:01 π.μ.

Δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να σχολιάσεις όταν βλέπεις "έγκυρες" ενημερωτικές ιστοσελίδες, όπως αυτή του Ευαγγελάτου να παρουσιάζουν μ' αυτό τον τρόπο, μια ανατριχιαστική, συγκλονιστική είδηση.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτός ο ιστότοπος, πληροφορεί το αναγνωστικό του κοινό, ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, έδωσε εντολή σε ένα παππά να βιάζει κατ' εξακολούθηση ένα μικρό κοριτσάκι! 
Φυσικά έγινε ένας ψιλοχαμός στο διαδίκτυο και ο τίτλος της είδησης διορθώθηκε. Τα "ίχνη" όμως της δημοσίευσης, εξακολουθούν να παραμένουν στο διαδίκτυο.

Τώρα, θα πείτε, ότι ο "συντάκτης ροής", πιθανόν να ήταν κανένας πιτσιρικάς, εργαζόμενος για ψίχουλα, που έκανε αυτή την πατάτα και τώρα να έχει ήδη απολυθεί. Κανείς δεν ξέρει. Υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση όμως δείχνει την ανευθυνότητα των υπευθύνων του σίτε.

Να παραμείνουμε όμως στο ίδιο θέμα και στο ίδιο κλίμα. 

Η ιστοσελίδα που απευθύνεται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα, ασχολείται εκτενώς με το θέμα, και μάλιστα οι υπεύθυνοι της εκτός από το δημοσίευμα θεώρησαν σκόπιμο να φτιάξουν ένα βιντεάκι με φωτογραφίες του παπά βιαστή και τον εκφωνητή του να μας περιγράφει το γεγονός.

Το ανέβασε λοιπόν στο youtube και επακολούθησε ο παρακάτω "θεόπνευστος" διάλογος:


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger