Home » , » Αποκαλύπτοντας την αλήθεια, παραβιάζετε τους κανόνες του twitter.

Αποκαλύπτοντας την αλήθεια, παραβιάζετε τους κανόνες του twitter.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 | 10:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αχ καλέ μου! Νομίζεις πως η Επανάσταση θα γίνει ψηφιακά, κι όχι στο δρόμο από την απαραίτητη φυσική σου παρουσία; Νομίζεις πως έχεις δύναμη μέσω του twitter;

Αχ ψυχή μου. Ποιοι τα έφτιαξαν αυτά; Ποιοι τα ελέγχουν; Οι πλούσιοι. Και οι κυβερνήσεις. Όχι όλο το διαδίκτυο, δεν μπορούν, ευτυχώς. Αλλά αν πεις αλήθεια που ενοχλεί το πλούσιο αφεντικό, game over!

Εδώ σκότωσαν δημοσιογράφους που αποκάλυπταν σκάνδαλα στον πραγματικό κόσμο. Στον ψηφιακό; Δίνουν μια εντολή και σε σβήνουν.

Παραβιάζεις τους κανόνες του twitter! Που είναι; Μην πεις κακά λόγια για τους πλούσιους που κυβερνάν. Πάνω από όλα όμως μην αποκαλύψεις πόσο σάπιοι, διεφθαρμένοι και κτήνη είναι.

Μάκη Τριανταφυλλόπουλε, είμαστε αντίθετοι σε πάρα πολλά. Για να σε διαγράψει όμως το twitter κάτι καλό έκανες. Κάτι πολύ καλό και πολύ ενοχλητικό.

«Αιφνιδίως και χωρίς καμία επίσημη και λεπτομερή εξήγηση, το Twitter προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας του λογαριασμού του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, η οποία ετέθη σε ισχύ αργά μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου. Το τελευταίο tweet του δημοσιογράφου έθετε το ρητορικό ερώτημα αν και κατά πόσον οι πολίτες είναι έτοιμοι να υποδεχθούν έναν νέο γύρο αποκαλύψεων. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο μήνυμά του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε: «Είσαστε σε φόρμα να πάμε για δεύτερο γύρο ή κουραστήκατε;». Επρόκειτο, δηλαδή, για μια προαναγγελία ενός νέου κύματος δημοσιογραφικών πληροφοριών για τα θέματα, βεβαίως, που απασχολούν την κοινωνία τα τελευταία 24ωρα…»

Νέο γύρο αποκαλύψεων; Για κυκλώματα πχ; Τι θες να πάθουν οι βιαστές και τα πλυντήρια αποπληξία;

Αγαπητέ, καλέ μου σύντροφε. Δεν με ενδιαφέρει που έδωσε η κοπέλα συνέντευξη, με ενδιαφέρει η αλήθεια. Αυτή που τα πετσωμένα ΜΜΕ κρύβουν προσπαθώντας να πλύνουν το σπέρμα του τέρατος και το αίμα του αθώου.

Αλήθεια ποιος κρίνει και με ποια κριτήρια, αν κάποιος λέει αλήθεια ή όχι; Και πριν προβεί στην οποιαδήποτε ποινή αυτός ο αυτόκλητος δικαστής και ένορκος, που είναι τα στοιχεία;

Φυσικά δεν το έκανε ο δημιουργός του twitter, ούτε ο αλγόριθμός, που θα του τα ρίξουν τελικά, γιατί βολεύει. Τέτοια κάνει το Ελληνικό παρακράτος (γιατί κράτος δε θα γίνουμε ποτέ) μετά από εντολή. Όποτε κουκούλωμα! Ή έτσι νομίζουν.

Ξέρετε κάτι; Στην Ιταλία διάβασα πως βιάστηκε ομαδικά μια ανήλικη κόρη διπλωμάτη, πάλι από πλούσια καθάρματα, πάλι την Πρωτοχρονιά. Όταν κάποιοι φασίστες έβριζαν μετανάστες (για να μην ξεχνιόμαστε), κυκλώματα παγίδευαν κοριτσάκια. Εκεί βέβαια φορούσαν όλοι μάσκες και ήταν εμβολιασμένοι; Μην χάσουμε όμως την ουσία.

Που λέτε λοιπόν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ποια κινητά λέτε να έλεγξε η αστυνομία; Των βιαστών σωστά! Εδώ του θύματος. Κι από πάνω κάτι πλυντήρια που έφτασαν να λένε βιασμό δεν κάνει ένας!

Κλείσε την TV, το PC, βγες στο δρόμο. Μόνο έτσι γίνεται δουλειά. Με Έφοδο στα Χειμερινά Ανάκτορα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger