Home » , , » Η ιστορία δικαιώνει τις επιλογές Θεοδωρικάκου - Κεραμέως

Η ιστορία δικαιώνει τις επιλογές Θεοδωρικάκου - Κεραμέως

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 | 11:00 π.μ.


Είναι κρίμα που οι νεοέλληνες είμαστε τόσο κοντόφθαλμοι, ανιστόρητοι και γενικά βλέπουμε το δέντρο χάνοντας το δάσος.

Ευτυχώς που ο άριστος πρωθυπουργός μας επέβαλε υπουργό προστασίας του συστήματος τον αξιότιμο κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και έχουμε ελπίδες να αντιληφθούμε επiτέλους από τι ουσιαστικά κινδυνεύουμε και να πάψουμε να ανακαλύπτουμε εχθρούς σε πολιτικούς που δήθεν ληστεύουν άμεσα ή έμμεσα το δημόσιο χρήμα, για εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα πολιτικών φίλων τους οι οποίοι τους χρηματοδοτούν. 

Είναι εντελώς απαράδεκτο να δέχεται κριτική η κυβέρνησή μας και ο αξιότιμος και αξιοσέβαστος υπουργός μας, γιατί δημιουργείται νέο σώμα αστυνομικών, με προσλήψεις εκατοντάδων ενστόλων για να μπει μια τάξη στα Πανεπιστήμια όπου η προπαγάνδα μέχρι τώρα των κόκκινων εθνοπροδοτών λαμβάνει χώρα ανενόχλητη. Δεν αρκούν κάποιοι διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί καθηγητές, όμως οι αξιότιμοι της ΑΣΣΟΕ που μας απασχόλησαν πρόσφατα για να επιβληθεί η αρμόζουσα τάξις στα ΑΕΙ.

Αν κάποια κριτική έπρεπε να γίνει στον νέο ηγέτη μας, που έστειλε ο Θεός, γιατί μας λυπήθηκε, είναι γιατί δεν δημιουργούνται νέα σώματα αστυνομικών για να επιβλέπουν και να καταστέλλουν την κομμουνιστική προπαγάνδα που υπάρχει στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Και θα έπρεπε να υπάρχει σχεδιασμός ώστε οι υπερασπιστές του νόμου και της τάξης  άμεσα να μην απουσιάζουν από τα δημοτικά σχολεία με προοπτική να κάνουν την εμφάνιση τους  σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς που αποτελούν εκτροφείο μπαχαλοειδών, αντικοινωνικών στοιχείων.

Ας πάρουν επιτέλους ιστορικά μαθήματα οι κυβερνώντες!
Για να συμβάλουμε σ' αυτή την κατεύθυνση και να θυμίσουμε από πότε χρονολογείτε η διαβρωτική αντεθνική προσπάθεια των κομμουνιστών που στοχεύει την μαθητιώσα νεολαία μας, παραθέτουμε ένα δημοσίευμα της αρχαιοτέρας εφημερίδας μας "Ακρόπολις" με χρονολογία 17/1/ 31.

Αναφέρεται στον εντοπισμό και στην εξόντωση ενός επικίνδυνου κομμουνιστικού μαθητικού πυρήνα και στους σατανικούς τρόπους που χρησιμοποιούν οι ινστρούχτορες κομμουνιστές για να παγιδεύουν νέα παιδιά για να τα στρέφουν ενάντια στα ιερά και τα όσια της φυλής.

Ελπίσουμε το παρακάτω απόσπασμα της εφημερίδας που αναφέραμε να αποτελέσει μάθημα για Θεοδωρικάκο και Κεραμέως. και επιχείρημα σε όσους κάνουν κριτική στις επιλογές του. Οι καταστάσεις που υπήρχαν τότε, είναι και σήμερα παρούσες.
Ενα απόσπασμα από το δημοσίευμα που αναφέραμε:  

 Και οι συλληφθέντες μαθηταί και μαθήτριες οι περισσότεροι δεν ήργησαν να ομολογήσουν

-Μάλιστα επηγαίναμεν και ακούγαμεν ιδιαίτερα μαθήματα κομμουνιστικά.

- Προς ποίον σκοπόν;

- Δια να ημπορούμε να διαφωτίσωμεν και ημείς τους Ελληνες, εις το ότι η εργατική τάξις δοκιμάζεται σκληρότατα και το υφιστάμεμον καθεστώς πρέπει να ανατραπεί

Και συμπληρώνει η καλή εφημερίδα

Είναι βέβαιον ότι λειτουργούν και άλλα παρόμοια σχολεία εις την Τούμπαν, εις την Καλαμαριάν, εις το Κουλέ Καφέ και εις το Βαρδάρι. Και είναι επίσης βέβαιον, ότι μαθηταί και μαθητριαι διαφόρων σχολίων, περισυλλέγονται κατά πολλούς και διάφορους σατανικούς τρόπους και παραπλανώνται.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger