Home » , , » "Πώς γίνεται μια θεοσεβούμενη, θρησκόληπτη και ευσεβής πολιτικός, η κ. Κεραμέως, να συγκαλύπτει" έναν εγκληματία;

"Πώς γίνεται μια θεοσεβούμενη, θρησκόληπτη και ευσεβής πολιτικός, η κ. Κεραμέως, να συγκαλύπτει" έναν εγκληματία;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 | 2:32 π.μ.

Αγνοούσαμε την ύπαρξη κάποιου δικηγόρου ονόματι Αγαμέμνων Τσάτσης, μέχρι που παρακολουθήσαμε την εμφάνισή του στην μεταμεσονύχτιο τηλεοπτική εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη.

Ο κύριος αυτός που τυχαίνει να είναι συνήγορος κάποιου Πανεπιστημιακού καθηγητή ο οποίος έχει δικαστικές διενέξεις με τον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ που ξυλοκοπήθηκε, μας είπε πολύ ενδιαφέροντα πράματα. Ξεκίνησε την τοποθέτησή του λέγοντας: "Κάποια στιγμή και η δικαιοσύνη πρέπει να ακουμπήσει τα πράγματα στην ουσία τους και να δει τι γίνεται επιτέλους σε αυτά τα πανεπιστήμια. Και τελικά αυτή η Πανεπιστημιακή αστυνομία για ποιους πρέπει να μπει; Για τους εξωπανεπιστημιακούς ή για τα σκάνδαλα μέσα στα Πανεπιστήμια;",

Στην συνέχεια μας ενημερώνει ότι ο εντολέας του μαζί με τον σημερινό του αντίδικο είχαν φτιάξει μια επιχείρηση με αντικείμενο τα χρηματιστηριακά προϊόντα στην Ρουμανία. Ο πελάτης του, το 2016 "σε απροειδοποίητο ταξίδι στο Βουκουρέστι είδε την απίστευτη συνεύρεση του αντιδίκου με ανίλικο", στο κτίριο που στεγαζόταν η επιχείρησή του. Από τότε προέκυψε ρήξη, αναμεταξύ τους, η οποία πήρε και δικαστική τροπή, ενώ το 2019 υπήρξε απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος του εντολέα του.
"Αυτή η δικογραφία μέχρι σήμερα είναι ένας κενός φάκελος", συμπληρώνει ο ίδιος αφήνοντας πολλά υπονοούμενα γι' αυτή την υπόθεση.

 Επανερχόμενος στο θέμα του ξυλοδαρμού πανεπιστημιακού καθηγητή της ΑΣΟΕΕ Αναστάσιου Δράκου, κάνει κάποιες ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις: "Το ηθικό και πολιτικό ερώτημα όμως που δημιουργείτε είναι το εξής: Ενας δημόσιος λειτουργός και δει καθηγητής Πανεπιστημίου, δηλαδή ένας άνθρωπος στον οποίο εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας για να τα σπουδάσει διώκεται για ένα κακούργημα. Εχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εκβίαση, έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο για τοκογλυφία και ερευνάτε για το αδίκημα της ασέλγειας κατά ανηλίκων. Και βλέπουμε τα πολλά πρόσωπα του Ιανού σε μια κυβέρνηση. Ο μεν Θεοδωρικάκος να τον αποπέμπει από το κέντρο Μελετών Ασφαλείας που τον είχαν διορίσει παράλληλα με την θέση του  Αντιπροέδρου στο Πράσινο Ταμείο η δε υπουργός Παιδείας κ Κεραμέως ενώ εγγράφους και μάλιστα με εξώδικο  έχει ενημερωθεί, όχι από τον πελάτη μου αλλά από άλλους καθηγητές από τον Φεβρουάριο να μην έχει κάνει τίποτα".  

Και καταλήγει περνώντας πριονοκορδέλα την υπουργό παιδείας: "Η κυρία Κεραμέως και ο Πρύτανης της ΑΣΟΕΕ αντί να θέσουν σε αργία  από τότε αυτό τον δημόσιο λειτουργό, προσπάθησαν να μην βγει στην δημοσιότητα το θέμα. Και ρωτάω: Πόσο εύκολα μπορείς να εμφανίζεσαι ως μια θεοσεβούμενη, θρησκόληπτη και ευσεβής πολιτικός και την ίδια στιγμή να συγκαλύπτεις τέτοια πράγματα;".

Ομορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος, που λέει και ο ποιητής  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιανουαρίου 2022 στις 8:12 π.μ.

Χαρις στον ξυλοδαρμο του καθηγητη Α Δρακου βγηκαν στην επιφανεια τα απλητα και γενικα η εγληματικη δραση του καθηγητη Το γεια στα χερια των δαρτων του καθηγητη που ειπαν καποιοι εγω το ιδιο λεω δυο φερες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger