Home » , » Απόλαυση η απαξίωση που δέχονται τα καθεστωτικά ΜΜΕ, από τους χρήστες του διαδικτύου

Απόλαυση η απαξίωση που δέχονται τα καθεστωτικά ΜΜΕ, από τους χρήστες του διαδικτύου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 | 8:23 μ.μ.


Είναι απόλυτα θετικό το γεγονός ότι οι χρήστες του διαδικτύου, έχουν συμβάλει τα μέγιστα να απαξιωθεί όσο ποτέ άλλοτε η καθεστωτική δημοσιογραφία και οι ιμάντες της. Το είδαμε πρόσφατα στον χλευασμό που δέχτηκε ο Χατζηπαπάρας που πήρε την πρόσφατη συνέντευξη από τον Μητσοτάκη, το διαπιστώσαμε από τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην προσπάθεια συγκάλυψης των καθαρμάτων - βιαστών της Θεσσαλονίκης, το επιβεβαιώνουμε με σχόλιο που μας στέλνει φίλη αναγνώστρια.

Η τελευταία ασχολείται με την προβολή που είχε από τις τηλεοπτικές εκπομπές το χθεσινό δημοσίευμα της φυλλάδας "Πρώτο Θέμα" σχετικά με την αμύθητη περιουσία που άφησε στους κληρονόμους του, ο μακαρίτης Γιώργος Τράγκας.

Ανάμεσα στα άλλα μας γράφει: "Η Τσιμτσιλή στην εκπομπή της σήμερα, αναρωτήθηκε πως ο Γιώργος Τράγκας  με τέτοια τεράστια περιουσία απευθυνόταν στον μέσο Ελληνα. Ωραία ερώτηση που ξέχασε όμως να κάνει στον Κούλη, όταν του έπαιρνε συνέντευξη, ο οποίος διαθέτει 36 ακίνητα και 24 λογαριασμούς σε τράπεζες. Τότε, προεκλογικά, του έκανε την αγιογραφία".

Πάντως, μ' αυτούς τους εξουσιαστές που μπλέξαμε, δεν θα μας παραξενεύσει αν δούμε κάποια μεθόδευση σε μια προσπάθεια να φιμωθούν οι χρήστες του διαδικτύου. Τα πλήγματα που δέχεται απ' αυτό η κυβέρνηση είναι σφοδρά και αλλεπάλληλα. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger