Home » , , , » Μόνο στο νεοδημοκρατικό επιτελικό κράτος θα μπορούσε ένας που διώκεται για παιδεραστία και τοκογλυφία να βραβεύεται από κρατικούς αξιωματούχους και να παριστάνει τον Πανεπιστημιακό δάσκαλο!

Μόνο στο νεοδημοκρατικό επιτελικό κράτος θα μπορούσε ένας που διώκεται για παιδεραστία και τοκογλυφία να βραβεύεται από κρατικούς αξιωματούχους και να παριστάνει τον Πανεπιστημιακό δάσκαλο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 | 8:35 μ.μ.


Προφανώς για το ποιόν του πανεπιστημιακού καθηγητή Αναστάσιου Δράκου, ο οποίος σύμφωνα με την καθεστωτική δημοσιογραφία ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους την ώρα που έκανε μάθημα στην ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται ο συγκεκριμένος καθηγητή είναι τοκογλύφος, παιδεραστής και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Το απίστευτο είναι ότι ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος του ποινικές διώξεις μ' αυτά τα σοβαρότατα αδικήματα από το 2018 το επιτελικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη όχι απλώς δεν τον έθεσε σε διαθεσιμότητα άλλα διορίστηκε στη διοίκηση των α) Κέντρο Μελετών Ασφαλείας στο Υπ. Δημόσιας Τάξης από τον Μ. Χρυσοχοϊδη και β) στο Πράσινο Ταμείο από τον Κ. Χατζηδάκη.

Ολα αυτά μόνο σε ένα κράτος με διακυβέρνηση "αρίστων" θα μπορούσε να συμβεί. 

Κατά δήλωσή του, ο πανεπιστημιακός καθηγητής "απολαμβάνει την κυβερνητική ασυλία" ενώ σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα δικαστικό ρεπορτάζ.

 "Είναι ενδεικτικό ότι για τις ημέρες και τα έργα του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου, καθώς και άλλα σκάνδαλα στην ΑΣΟΕΕ είναι ενήμερος τόσο ο πρώην υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, όσο και η νυν υπουργός Νίκη Κεραμέως, καθώς και οι πρυτανικές Αρχές. Ενήμερος είναι, από την 1η Ιουλίου 2021, και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας. Τους προαναφερόμενους ενημέρωσε πανεπιστημιακός καθηγητής, ο οποίος μόνον ως αντικυβερνητικός μπορεί να χαρακτηριστεί", διαβάζουμε εκεί μεταξύ άλλων..

Εμείς τώρα τι άλλο να προσθέσουμε; Να αναμένουμε εκτός από την κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, να παρουσιαστούν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι "καταδικάζουν την βία απ' όπου προέρχεται" να καταγγείλουν το γεγονός ότι δέχτηκε κάποιες "ψιλές" ένας παιδεραστής, τοκογλύφος;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

11 Ιανουαρίου 2022 στις 10:25 μ.μ.

Καταστολή - Διαφθορά - Ναρκωτικά - Παιδεραστία αυτή ήταν, είναι και πάντα θα είναι η Νέα Δημοκρατία...

12 Ιανουαρίου 2022 στις 9:25 π.μ.

Ο δικηγόρος ενός των καθηγητών υπαινίχθηκε ότι ο τραμπουκισμος του ήταν βαλτος απ' τον ίδιο για να αποπροσανατολίσει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger