Home » , » Σταχυολογώντας από τον Κυριακάτικο Τύπο

Σταχυολογώντας από τον Κυριακάτικο Τύπο

Από giorgis , Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 | 12:00 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Το παραπάνω σκίτσο του Τάσου Αναστασίου από την σημερινή Αυγή είναι όλα τα λεφτά. Θα το συνοδέψουμε με ένα απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Μακεδονία:

 Είναι μια δύσκολη περίπτωση η καταγγελία της 24χρονης όχι μόνο στο νομικό και δικαστικό της χειρισμό, αλλά και στον δημοσιογραφικό. Στο μείγμα μπαίνει η παραπληροφόρηση, τα παιχνίδια κάποιων, οι εκβιασμοί, οι πιέσεις... Για δέκα μέρες τα μεγάλα ΜΜΕ της Αθήνας δεν ακολούθησαν την ιστορία όπως φαίνεται πως της αρμόζει και έγραφαν τόσο φειδωλά για τις καταγγελίες που ήταν στα όρια να κατηγορηθούν για «κουκούλωμα».

Για το ελληνικό κράτος που έκανε διακοπές και δεν είχε ιατροδικαστή και ό,τι απαιτείται για να διαλευκανθεί μια υπόθεση και να μη χαθούν πολύτιμα στοιχεία, μόνο η λέξη ντροπή υπάρχει

Πάμε τώρα και σε ένα άλλο απόσπασμα από δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας. Αυτή την φορά από το Documento:

Η Ιστορία πάντως αποδεικνύει ότι στα οπλικά συστήματα το πιο ακριβό τμήμα είναι η μίζα για να... λειτουργήσουν. Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία, για να μη λέμε πολλά, είναι ότι υπάρχει επιστολή σε χέρια πτεράρχων που μιλάει για τη σχέση των Rafale με εφοπλιστή με δεξαμενόπλοια. Οχι, τα δεξαμενόπλοια δεν γίνεται να μετασκευαστούν σε αεροπλανοφόρα για να προσγειώνονται τα Rafale, αλλά μπορούν να προσγειωθούν άλλα πράγματα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger