Home » , » Κυβέρνηση στο δρόμο του Γιόζεφ Μένγκελε.

Κυβέρνηση στο δρόμο του Γιόζεφ Μένγκελε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 | 1:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θα αρχίσω με μια είδηση από το εξωτερικό. Ο Βρετανός πρωθυπουργός αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για ένα πάρτι εν μέσω καραντίνας. «Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη, ζητώ, λοιπόν, συγγνώμη… Ξέρω ότι πολύς κόσμος έχει κάνει πολύ μεγάλες θυσίες σ' αυτό το διάσημα και ξέρω ότι τώρα πιστεύουν ότι δεν ακολουθούνται οι κανόνες από αυτούς που μάλιστα διαμορφώνουν τους κανόνες».

Αναρωτιέμαι, τι θα έλεγαν τα Βρετανικά ΜΜΕ, αν ο πρωθυπουργός τους έκανε αυτά που κάνει ο δικτάτορας Μητσοτάκης. Τη βόλτα στην Πάρνηθα ενώ απαγορεύονταν, το δείπνο στην Ικαρία, το να βγει για καφέ με το γιο του, ενώ ο κανακάρης του ήταν θετικός στον ιό, τις διακοπές εν μέσω καραντίνας, τις φιέστες κλπ. Εδώ οι γαλάζιοι μαφιόζοι άκουσαν πως ο Βρετανός ζήτησε συγνώμη και έχουν πεθάνει από τα γέλια.

Στο μεταξύ εμείς πεθαίνουμε από την απαξίωση του ΕΣΥ και τη φτώχεια. Όσο περισσότερο μένει ο Μητσοτάκης και η κλίκα τόσο μεγαλύτερο κακό κάνει, τόσο πιο αδίστακτος γίνεται. Φαίνεται πως τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει. Έχουμε χούντα, μάλιστα χειρότερη από αυτή του Παπαδόπουλου γιατί είναι πιο ύπουλη.

Ο Μητσοτάκης άλωσε το δημόσιο, μετέτρεψε το κράτος σε παρακράτος και προσωπικό του φέουδο, διορίζοντας χιλιάδες ακροδεξιά καθάρματα, που πλιατσικολογούν συνέχεια. Ελέγχει άμεσα μυστική υπηρεσία, δικαστές, μπάτσους, ΜΜΕ, βουλή κυβέρνηση. Μέσα σ’ αυτή τη σαπίλα είναι επόμενο να γίνονται άδικες διώξεις δημοσιογράφων. Η Αυγή κλείνει, ο Βαξεβάνης κατηγορείται με γελοίες κατηγορίες, σατυρικοί καλλιτέχνες δέχονται κάθε είδους επιθέσεις, λογαριασμοί στα μέσα δικτύωσης κλείνουν…

Όλα αυτά προμηνύουν στρατιωτικό νόμο και εκτεταμένη νοθεία στις εκλογές, όποτε αποφασίσει να τις κάνει ο χουντικός αρχηγός της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης. Φυσικά εκμεταλλεύτηκε το ότι τα άλλα κόμματα είναι ή τσόντες, όπως το ΚΙΝΑΛ, ή κοιμούνται όρθιοι, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Η δημοκρατία, όπως την εννοούν οι αστοί, δεν υπάρχει πια. Αντικαταστάθηκε με την οικογενειοκρατία.

Όπως σε κάθε φασιστική δικτατορία βρίσκουν συνεχώς εσωτερικούς εχθρούς για να στρέψουν εκεί την προσοχή και να μη δούμε τα εγκλήματά τους. Πέθαναν ως τώρα 21.637 συνάνθρωποι μας από την επιδημία, λόγω της απαξίωσης του ΕΣΥ. Όμως για τους Αλήτες – Ρουφιάνους – Δημοσιογράφους φταίνε οι νέοι, η μουσική και εσχάτως οι ανεμβολίαστοι ηλικιωμένοι.

Στη «ΔΑΠ λοιμωξιολόγων» αντί να τηρήσουν τον όρκο του Ιπποκράτη, ακολουθούν το δρόμο του Γιόζεφ Μένγκελε. Η επιτροπή των δήθεν ειδικών, στην ουσία κομματόσκυλα, δίνει άλλοθι σε κάθε παλαβό και αυταρχικό μέτρο της κυβέρνησης. Δεν έχουμε πχ τεστ, τα βρίσκουμε μόνο στη μαύρη αγορά; Βγαίνει ένας από τους τσαρλατάνους και λέει να βάλουμε πιο βαθιά το στειλεό! Το ίδιο κάθαρμα λέει να φυλακιστούν οι ανεμβολίαστοι! Γιατί κατά τον ίδιο φαίνεται πως η φυλακή κάνει καλό στη υγεία. Ε θα πάει μαζί με τους άλλους εγκληματίες στο κελί που άφησε ο Άκης, όταν πέσει η χούντα. Θα πέσουν, να είναι σίγουροι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger