Home » , » Malleus Maleficarum του 21ου αιώνα.

Malleus Maleficarum του 21ου αιώνα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 | 10:18 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έχουμε γράψει ξανά για το βιβλίο όπου βασίστηκε η μεγάλη ανθρωποσφαγή της Ιεράς Εξέτασης.

«Καμία μάγισσα δεν πρέπει να αφήνεις να ζει» έγραφε η Παλαιά Διαθήκη (Έξοδος 22:17) έτσι οι πιστοί Χριστιανοί ανέπτυξαν και θεωρίες πάνω σε αυτό. Αγαπάτε αλλήλους ρεεε!

«Οι γυναίκες είναι πλάσματα κατώτερα, αδύναμα, που εύκολα διαφθείρονται». «Οι γυναίκες, λόγω της πιο αδύναμης φύσης και της κατώτερης νοημοσύνης τους, υποτίθεται ότι είναι από τη φύση τους πιο επιρρεπείς στις παγίδες του Σατανά». Δεν τα γράφει φυλλάδιο του ISIS, είναι χριστιανικό το Malleus Maleficarum. Καλλιόπη, καλή μου θεούσα, θα στο δώσω να το διαβάσεις. Πως δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό; Θα πει «Μεσαίωνας». Ναι μωρέ αυτό είναι. Ας θυμηθούμε όμως κάποια άλλα Χριστιανικά.

Η ύπαρξη των μαγισσών παρουσιάζεται ως γεγονός, οι πράξεις τους όμως, που είναι σατανικές, μπορούν να θεραπευτούν. Ο Σατανάς αφήνεται από το Θεό να κάνει κακό μέσω μαγισσών για να μην αποκτήσει δύναμη! Τι διάολο έπιναν οι συγγραφείς; Αίμα γυναικών!

«Τα βασανιστήρια για τον εντοπισμό των μαγισσών θεωρούνται αυτονόητα• αν η κατηγορούμενη μάγισσα δεν ομολογούσε με τη θέλησή της την ενοχή της, θα έπρεπε να βασανιστεί ώστε τελικά να ομολογήσει». Τα πάντα επιτρέπονταν ακόμα και τα ψέματα πως τάχα θα έδειχναν έλεος. Καλέ θρησκεία της αγάπης, τι να λέμε τώρα. Αυτό το «ου ψευδομαρτυρήσεις» φαίνεται πταίσμα. Εδώ μιλάμε για φόνους μετά βασανιστηρίων. Οι «καλοί» ήταν οι δήμιοι οι «κακές» τα θύματα! Το ίδιο κάνουν και τώρα. Τώρα δεν κατηγορούν τις γυναίκες, κατηγορούν άλλους που τους βολεύει. Πρόσφυγες κυρίως.

Αλλά δεν είναι μόνο οι θρησκόληπτοι. Όλοι οι φασίστες, οι κομπλεξικοί, βρίσκουν εξιλαστήρια θύματα. Για τις καταστροφές που συνήθως γίνονται εξ αιτίας των καθαρμάτων που κυβερνούν, πάντα κάποιοι άλλοι φταίνε. Νέοι στις πλατείες ίσως; Σεξ στις πυλωτές!

Όπως «έφταιγαν οι μάγισσες για την πανούκλα», αν και όλοι ζούσαν μαζί με ποντίκια όπου οι ψύλλοι τους ήταν φορείς της ασθένειας. Αντί να κοιτάνε να ξεβρομίσουν οι ίδιοι, έκαιγαν αθώες γυναίκες. Έτσι και τώρα. Πότε δε φταίνε οι άθλιες συνθήκες που ζούμε, δεν φταίει η φτώχεια, η εκμετάλλευση, φταίει ο φτωχός συνήθως ο ξένος! Πόσο καθίκια είναι όμως; Και δεν αλλάζουν καθόλου, ούτε στο ελάχιστο.

Δεν είμαι κατά της πυράς, όσο κι αν αυτό ακούγεται άσχημα. Απλά πρέπει να κάψουμε τους σωστούς, τους εκμεταλλευτές. Αν έκαιγαν τους φεουδάρχες πχ, τουλάχιστο θα είχαν να φάνε. Κι αν έκαιγαν και τους διεστραμμένους ιεροεξεταστές; Θα είχαν εξασφαλισμένο τον Παράδεισο.

Αν θες να κάψεις, βάλε τουλάχιστο τον πραγματικό φταίχτη στη φωτιά. Μη βάζεις τον αθώο. Στην περίπτωση που θα κάψεις το πλούσιο παράσιτο, η Ιστορία θα σε δικαιώσει, θα σε πει Επαναστάτη, στην περίπτωση που θα την πληρώσει αυτός που δε φταίει, μαλάκα ιεροεξεταστή και βλάκα, φασίστα, δολοφόνο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger