Home » , » Για την σημερινή διαδήλωση για τα 70 χρόνια της ένταξης της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ

Για την σημερινή διαδήλωση για τα 70 χρόνια της ένταξης της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 | 7:44 μ.μ.


Η σημερινή διαδήλωση για τα 70 χρόνια της ένταξης της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ συνδεδεμένη με την διεθνή κατάσταση και συγκυρία που αναπτύσσεται από την αμερικανονατοϊκή επιθετικότητα στην Ουκρανία αποτελεί μια πρώτη και σημαντική κινητοποίηση.

Η σύνδεση ενός σταθμού δράσης-70 χρόνια ΝΑΤΟ- με την επικαιρότητα παρά την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο αντι ιμπεριαλιστικό κίνημα- με κυρίαρχη ευθύνη όλων αυτών που υποβαθμίζουν την ανάπτυξη αντι ιμπεριαλιστικού κινήματος-  κατόρθωσε να βγάλει ένα δυναμικό αγωνιστών και οργανωμένων δυνάμεων στον δρόμο και να ενισχύσει την κατεύθυνση της αντι ιμπεριαλιστικής- αντιπολεμικής-διεθνιστικής και αντιφασιστικής πάλης. 

Η ασφυκτική πίεση της κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας που περιόριζε την διαδήλωση  μπορεί να ηττηθεί μόνο μέσα από την μαζικοποίηση του αντι ιμπεριαλιστικού- αντιφασιστικού κινήματος και την συγκρότηση όρων κινηματικής-λαϊκής περιφρούρησης και αυτοάμυνας  απέναντι στην στάση των κρατικών συμμοριών.

Αποτελεί αναγκαιότητα οι αντιιμπεριαλιστικές- αντιπολεμικές-διεθνιστικές και αντιφασιστικές κινητοποιήσεις να συνεχιστούν και να σηκωθεί ψηλά η σημαία της υπεράσπισης των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονμπάς από το φασιστικό καθεστώς του Κιέβου και τον Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό. 

Η ενίσχυση της αντι ιμπεριαλιστικής πάλης και του προλεταριακού διεθνισμού αποτελεί καθήκον που πρέπει να αγκαλιαστεί από  το σύνολο του λαϊκού- αντι ιμπεριαλιστικού- αντιφασιστικού κινήματος.

Ο αγώνας απέναντι στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση, για να φύγουν οι βάσεις του Θανάτου με στόχο την ανεξαρτησία και τον σοσιαλισμό, είναι η μοναδική προοπτική για τον εργαζόμενο λαό, την νεολαία και την φτωχομεσσαία αγροτιά του τόπου μας.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ- 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger