Home » , » Άγιο σώβρακο.

Άγιο σώβρακο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 | 4:00 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Το έχουμε ξαναπεί: Αν ήμασταν θρήσκοι, θα μας κάνει όλους αγίους με τόσες προφητείες. Θα μας προσκυνούσε αντί να μας μηνύει το ποίμνιο. Τα ρούχα μας θα ήταν για προσκύνημα. Το ίδιο και οι παντόφλες. Θα βλέπαμε το σώβρακό του προφήτη Ζαραλίκου να το φιλά ποιμένας και παρέκει τα πρόβατα να σταυροκοπιούνται! Ανάμεσα τους και ο Μαρινάκης! Αλληλούια! Άγια κάστανα, άγια καρύδια, άγιες ντομάτες, πατάτες κι αγγούρια! Θα μας έφτιαχναν τροπάρια, θα μας έταζαν, θα μας αφιέρωναν, κι όλα τα σχετικά για να κάνει δουλίτσα το μαγαζί των ρασοφόρων. Αλλά είμαστε άθεοι. Παρόλο που προβλέψαμε καλύτερα από τον Παστίτσιο και το Μουσακά ούτε ένα ναό προς τιμή μας. Κρίμα, κρίμα…

Θα πω για το σεξ και τους αγγέλους. Που λέτε είπε ο γέροντας Παστίτσιος (ή κάπως έτσι) πως, αν κάνουμε σεξ χωρίς ρούχα φεύγουν οι άγγελοι!
Ενώ αν κάνουμε σεξ με τίποτα στολές παίρνουν μάτι; 

Λοιπόν ακούστε μια ωραία ιστορία των παπάδων: Όταν ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο τον έπλασε τσιτσίδι. Ήταν θεόγυμνος. Οι Άγγελοι όχι μόνο δεν έφυγαν, έπεσαν και τον προσκύνησαν. Καταλαβαίνω πως ο Παπίσιος ( ή κάπως έτσι) κι αρκετοί άλλοι έχουν κόμπλεξ με το γυμνό σώμα. Παρόλο που λένε πως το έφτιαξε ο Θεός, το υποτιμούν. Εμείς έχουμε άλλη άποψη.

Για τις προφητείες του γέροντα και κάθε γέροντα, δε θα πούμε τίποτα, ήταν ωραία ανέκδοτα. Όπως αυτό που θα μας έδιναν οι Ρώσοι την Πόλη. Μήπως είπε «θα πάρουμε τον πούλο», κι άκουσαν Πόλη

Μια και αναφέραμε το ξανθό γένος, δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης για να πεις πως είναι μεγάλο λάθος να μπλεχθούμε στην Ουκρανία. Οι Ρώσοι δεν θα επιτεθούν πρώτοι, γιατί είναι πιο αδύναμοι στρατιωτικά. Το ζόμπι του Λευκού Οίκου πάει γυρεύοντας για να ξεχαστεί η νίλα της πανδημίας και τα χάλια της Αμρικανικήξς Οικονομίας.

Εμείς προτιμούμε να μιλάμε λογικά με επιχειρήματα και αποδείξεις. Οι θεούσες πιστεύουν κάθε ονειροπαρμένο ή απατεώνα που λέει πως «εμφανίστηκε ο Άγγελος και μου αποκάλυψε το μέλλον». Κρίμα που δε του είπε τον πρώτο αριθμό του λαχείου να τα κονομήσει. Βεβαίως εμείς δεν παλέψαμε με δαίμονες, ούτε μιλάμε με σαύρες, όπως λένε πως έκανε ο Άγιος Dolittle. 

Το να μιλάς με ζώα δεν είναι σπουδαίο, εδώ που τα λέμε. Πολλοί μιλάνε σε σκυλιά, γάτες, γαϊδούρια, γίδια, ακόμα και χρυσόψαρα. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Το ανησυχητικό θα ήταν να πιστεύει κάποιος πως του μιλάνε κι αυτά. Παλεύουμε πάντως για δωρεάν Παιδεία, Υγεία, Εργατικά Δικαιώματα, Ελευθερίες... Φυσικά το να πέσεις 100 φορές στο γκρεμό δεν είναι ένδειξη αγιοσύνης, αλλά απίστευτης απροσεξίας.

Δε με πειράζει που κάνουν σήριαλ τη ζωή ενός αλαφροΐσκιωτου. Λένε παραμύθια και μοιράζουν σανό. Με ενοχλεί όμως το γεγονός πως, όταν γελάμε με τις ανοησίες που ακούμε, μας λένε πως δήθεν προσβάλουμε τη θρησκεία τους! Αυτοί προσβάλουν τη νοημοσύνη μας. Αυτά που λένε αν τα πάρουμε και τα εξετάσουμε, δεν είναι απλά ψέματα, είναι επικίνδυνες σκοταδιστικές απόψεις. Πχ γιατί δεν λένε στο σήριαλ αυτό που γράφουν τα κομματόσκυλα της ΝΔ που το παίζουν χριστιανοί πως είπε ο Παΐσιος: Δεν επιτρέπεται οι γυναίκες να φοράνε παντελόνια. Είναι «άπρεπο»! Το «πρέπον» είναι να μας λένε τι θα φορέσουμε οι παπάδες που φοράνε μαύρο μάξι φόρεμα όλες τις ώρες και εποχές! Ευτυχώς όλο και λιγότεροι πιστεύουν τις παπαδίστικες σαχλαμάρες. Ξυπνάμε σιγά - σιγά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger