Home » , » Γ. Αυτιάς: "Ενας γυμνοσάλιαγκας με κουστούμι" (Βίντεο με την συνέντευξη Μητσοτάκη στον Αυτιά)

Γ. Αυτιάς: "Ενας γυμνοσάλιαγκας με κουστούμι" (Βίντεο με την συνέντευξη Μητσοτάκη στον Αυτιά)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 | 3:44 μ.μ.

Πολύ κακεντρεχείς σχεδόν όλοι οι θαμώνες του twitter που σχολίασαν το βιντεάκι -το απαλλοτριώσαμε και σας το παραθέτουμε- που έφτιαξε και ανάρτησε ο χρήστης του μέσου Ιερώνυμος boss για να συμβάλει στην ενημέρωση σε όσους/ες δεν παρακολούθησαν την συνέντευξη του Μητσοτάκη στον Γ. Αυτιά.

Δεν ξέρουμε αν μ' αυτή του την επίδοση, ο υπάλληλος του Αλαφούζου, διεκδικεί με αξιώσεις, απ' τον Χατζητέτοιο, τον τίτλο του "καλύτερου γυμνοσάλιαγκας με κουστούμι", όπως εκτιμάει χρήστης του διαδικτύου. 

Αντικειμενικά μιλώντας όμως, θα λέγαμε ότι έχουμε παρακολουθήσει τον κ. Αυτιά να ασκεί πιο επάξια το λειτούργημα του. 
Και αναφερόμαστε στο γεγονός κατά το οποίο εμφανιζόταν να συνομιλεί ζωντανά με έναν καλεσμένο που εμφανίζεται σε βίντεο από περασμένη τηλεοπτική του παρουσία. 

Και εδώ θέλουμε να συμπληρώσουμε αυτό. Αν κάτι ανάλογο συνέβαινε σε οποιαδήποτε λεγόμενη πολιτισμένη χώρα, ο "ενημερωτής της κοινής γνώμης¨. δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε λεπτό στο δημοσιογραφικό επάγγελμα. Ο Αυτιάς στην συγκεκριμένη περίπτωση θα πήγαινε να ξεφορτώνει καρπούζια, όπως μας έλεγε, όταν προσπαθούσε μα παρουσιαστεί "λαϊκό παιδί". 
(Το ότι αυτές οι "επιδόσεις" τουm τον έχουν φέρει να διαθέτει καταθέσεις εκατ. ευρώ, όπως έχει γραφτεί σε τράπεζα του εξωτερικού, είναι μια άλλη ιστορία).

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger