Home » , , » Αποκαλυπτικά έγγραφα από τον Πολάκη για το καθεστώς κλεπτοκρατίας και συγκάλυψης της δεξιάς

Αποκαλυπτικά έγγραφα από τον Πολάκη για το καθεστώς κλεπτοκρατίας και συγκάλυψης της δεξιάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 | 4:05 μ.μ.

Δεδομένο το έχουμε ότι κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ δεν θα κάνει την παραμικρή αναφορά για τα αποκαλυπτικά έγγραφα που παραθέτει στον λογαριασμό του στο f/b για το καθεστώς κλεπτοκρατίας και συγκάλυψης που υπήρξε και υπάρχει όταν στην κυβερνητική εξουσία βρίσκεται η δεξιά.

Ο πρώην αν. υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει επίσημα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι με εντολή του τότε υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του τότε υπουργού αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα  σταμάτησε διαχειριστικός έλεγχος σχετικά με το σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο έλεγχος αφορούσε καταγγελίες που υπήρχαν για διασπάθιση διασπάθιση δημοσίου χρήματος, τη διαφημιστική δαπάνη, παράνομες προσλήψεις, υπερτιμολογημένες προμήθειες σε υλικά, αντιδραστήρια, φαγητά, επισκευές, υπηρεσίες, αγορές κλπ.

Και συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο Πολάκης: 

Σε ποια Ευρωπαϊκή χώρα θα έμενε υπουργός στη θέση του, που σταματάει έλεγχο σε εποπτευόμενο οργανισμό από τον ίδιο ,με το έτσι θέλω, για να προστατεύσει τη «μαφία» που δρούσε εκεί σε απευθείας συνεννόηση με τον ίδιο;;;; (Πουλής, Θεοφιλάτου, Πολύζου κλπ)

Αυτή ήταν και είναι πάντα η Δεξιά  και η Ακροδεξιά, που τολμάει και μιλάει για «κατάλυση της νομιμότητας» και «σκευωρίες» από το Συριζα ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!

Και καταλήγει στο κείμενο του ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

ΥΓ 1. Κυριάκο Μητσοτάκη μετά από τα σημερινά έγγραφα που δημοσιεύω θα κρατήσεις στη θέση τους τους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ που εμπλέκονται;;;

Η μόνο για Λιβανούς και Δούκες έχεις «ευαισθησίες»;

Υ.Γ 2 Για την ιστορία, ο έλεγχος του Γενικού λογιστηρίου του κράτους ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ το 2016 και αφορούσε τη χρήση του έτους 2014 και εκεί ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ καθαρά το ΟΡΓΙΟ κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος και διαφθοράς που γινόταν τότε και με βάση και αυτό το πόρισμα ξεκίνησαν όλες οι δικαστικές διώξεις για τους παράνομους διορισμούς, για την παράνομη διαφημιστική δαπάνη σε ανύπαρκτα σάιτ, για τις δομές των οροθετικών με τις φακές των 12,5 ευρώ, για τις παράνομες αναθέσεις μελετών, για τη μητρόπολη Καισαριανής για τα δάνεια, για τα 90 εκατομμύρια που κανείς δεν ξέρει που πήγαν κλπ κλπ κλπ.

Για όλα αυτά που αναδείχτηκαν στην Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία και τα οποία αν είχαμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που να λειτουργεί όπως πρέπει θα είχε υπάρξει ήδη ΤΙΜΩΡΙΑ και όχι να είμαστε ακόμα στο στάδιο των διώξεων η της ανάκρισης!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger