Home » , » Αμείλικτος συναγωνισμός σύγχρονων προφητών.

Αμείλικτος συναγωνισμός σύγχρονων προφητών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 | 7:41 μ.μ.

Του Β.

Θα το έχετε αντιληφθεί υποθέτουμε, τον αμείλικτο ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα σε δημοσκόπους, στον Αδωνη Γεωργιάδη, σε καλόγερους και αστρολόγους πιο θα καθιερωθεί ο πιο μεγάλος προφήτης στην εποχή μας. 

Και το θείο αυτό χάρισμα των συγκεκριμένων ανθρώπων να μας κάνουν κοινωνούς στα μελλoύμενα, το αναγνωρίζει και το επικροτεί η ελληνική κοινωνία. Αρκετες δεκάδες χιλιάδων ψηφοφόρων δείχνουν την προτίμησή τους στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., ενώ δεν είναι καθόλου λίγοι οι αναγνώστες εφημερίδων οι οποίοι καθημερινά αγοράζουν έντυπα για να ενημερωθούν πώς σκοπεύει ο Υψιστος να μας καθορίσει την ζωή μας.

Αν θέλετε την άποψη μου, τις πιο εντυπωσιακές προφητείες τις κάνουν οι πολιτικοί αναλυτές των δημοσκοπικών εταιρειών.  

Κι αυτό γιατί είναι σχετικά εύκολο να αποδεχθείς ότι έρχεται τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ο οποίος θα συνοδεύεται με πείνα για τον κόσμο. 
Δεν είναι εύκολα κατανοητό όμως, να αποδεχθεί, τον βαθμό που "δοξάζεται κρυπτόμενος" ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρουλάκης, ούτε να αποδεχθείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στην αντιπολίτευση έχει χάσει το 10% από το τελευταίο εκλογικό του ποσοστό, ενώ έχει μείνει αλώβητη η δημοφιλία του Ανέμελυυ, με το κόμμα του να σαρώνει στην πρόθεση ψήφου των εκλογέων! Είναι κάτι που δεν έχει ποτέ συμβεί σε καμιά εκλογική αναμέτρηση από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Γι' αυτό θεωρώ τις δημοσκοπικές προφητείες τις πιο συγκλονιστικές που υπάρχουν.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger