Home » , » Οι ηθικοί αυτουργοί μιας αυτοχειρίας

Οι ηθικοί αυτουργοί μιας αυτοχειρίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 | 9:59 μ.μ.

Είναι σοκαριστική η είδηση που έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα "Δημοκρατική" της Ρόδου και η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ενας πατέρας επέλεξε την αυτοχειρία γιατί δεν μπόρεσε να αντέξει τα χλευαστικά σχόλια συμπατrιωτών του, τα οποία ακολούθησαν μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν το παιδί του να έχει ομοφυλικές σεξουαλικές σχέσεις.

Κανείς δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο του παιδιού το οποίο έχασε τον πατέρα του γι' αυτό τον λόγο. Αυτοί όμως που έχουν ενοχοποιήσει τον έρωτα σε μορφές που γι΄ αυτούς  δεν είναι αποδεκτές δεν έχουν ευθύνη για την ομοφοβία και τον συντηρητισμό στα όρια του κοινωνικού φασισμού που δημιουργείτε σε μια καθυστερημένη μερίδα του πληθυσμού μας;

Δεν είναι ηθικοί υπεύθυνοι μια σειρά ρασοφόροι σαν τον δεσπότη Αμβρόσιο που κηρύττει ότι οι άνθρωποι που έκαναν αυτή την σεξουαλική επιλογή «Δεν είναι δημιουργήματα του Θεού, δεν έφτιαξε ο Θεός ανώμαλους, δεν έφτιαξε τρίτο γένος. Έφτιαξε γυναίκα και άνδρα για να συνεχιστεί το είδος»; 
Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας με την γλώσσα του Πανάγαθου, σαν εκπρόσωπος του επί της γης όπως είναι, τόνισε μιλώντας πάντα για τους ίδιους αμαρτωλούς: «Ο Θεός τους σιχαίνεται και τους αποστρέφεται και τους έριξε φωτιά και τους κατέκαψε και θυμηθείτε τα Σόδομα και τα Γόμορρα».

Ο σκοταδιστής και πιο μαύρος απ' τα ράσα του "άγιος" Πειραιά, Σεραφείμ, μάλιστα, ανέλαβε κι αυτός να μας γνωστοποιήσει για τις "θείες τιμωρίες" που υφιστάμεθα γιατί επιτρέπουμε την ύπαρξη γκέι. Ευτυχώς, δηλαδή, που πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή της "Ιεράς" Εξέτασης.

Είναι πάντως γροθιά στο στομάχι να διαπιστώνεις και μ' αυτό το τραγικό γεγονός, πόσο πουριτανό και καθυστερημένο είναι ένα μέρος της κοινωνίας μας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Φεβρουαρίου 2022 στις 1:19 μ.μ.

Πειτε παρακαλω στον αγ(ρ)ιο τ(ρ)αγο, πως εξαιρουνται οι γκει, τραβεστι, βασιλισσες και αλλες που φορουν ροζ στρινγκακι περιτυλιγμενο με μαυρα ρασα. Αυτες εχουν επιλεγει απο το αγιο (οινο)πνευμα αρα ειναι ευλογημενες απο τον θεο των εβραιων. Φορουν δε απο νωρις μαυρα για να συνηθιζουν στο πενθος. Μην τους ελθει αποτομα η θλιψη οταν θα χασουν τον αντρα τους!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger