Home » , » Αδιευκρίνιστο ποσό - διευκρινισμένη μίζα

Αδιευκρίνιστο ποσό - διευκρινισμένη μίζα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 | 6:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το είχα πει όταν 299 μαλάκες είχαν αθωώσει το Μπουμπούκο. Μην αφήνετε καθίκια να τη γλυτώσουν, θα ξεσαλώσουν και θα κάνουν ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

Ο κόσμος σχολιάζει για τις αποκαλύψεις περί του αδιευκρίνιστου ποσού που βρέθηκε στο λογαριασμό του υπουργού της ΝΔ. Αδιευκρίνιστο ποσό δεν είναι ούτε όταν βρίσκεις ψιλά που σου έπεσαν κάτω από τον καναπέ, ούτε όταν τα βρίσκεις στο δρόμο.

«Πρωθυπουργός με αδιευκρίνιστο πόθεν έσχες, υπουργός με #αδιευκρινιστο_ποσο, ψηφοφόροι με αδιευκρίνιστο δείκτη νοημοσύνης».

Πολύ σωστό το σχόλιο, αλλά αδιευκρίνιστο δείκτη νοημοσύνης έχουν κι όσοι χαρίστηκαν στα λαμόγια της ΝΔ όσο η γαλάζια συμμορία ήταν αντιπολίτευση.




Πάντως μπορώ να απαντήσω για το ποσό στο Μπουμπούκο από το βόθρο του SSκαι. Τόσες εμφανίσεις, τόση δουλειά κάνει στο κανάλι. Κανονικά έπρεπε να του κολλήσουν και ένσημα.


Καλή παρατήρηση αλλά εδώ να ρωτήσω τους ρεφορμιστές. Αν σε κάποιον από σας υπήρχε «αδιευκρίνιστο ποσό» θα σας τη χάριζαν οι νεοδημοκράτες, ή θα ήταν πρώτη είδηση για τα επόμενα χρόνια ενώ θα ζητούσαν κρεμάλες;.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger