Home » , » Του αδιευκρίνιστου ποσού το κάγκελο και μια "θαμμένη" ιστορία του Αδωνη (Βίντεο)

Του αδιευκρίνιστου ποσού το κάγκελο και μια "θαμμένη" ιστορία του Αδωνη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 | 8:56 μ.μ.

«Ο Άδωνις κάθε μήνα μου δίνει 17.000 ευρώ για να αγοράσει χρόνο στο Kontra και να κάνει πολιτικό κήρυγμα και τηλεπωλήσεις των βιβλίων του. Το έκανε και όταν υπουργός. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα. Αλλά είναι συνεπέστατος, σαν τράπεζα πληρώνει..».

Τα παραπάνω –στα μέσα Σεπτέμβρη 2016- ο Γιώργος Κουρής καταθέτοντας στην επιτροπή της βουλής που εξέταζε την χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων και ΜΜΕ. 

Οτι διαβάσαμε είναι η εισαγωγή μιας ανάρτησης που είχαμε κάνει στις 29 Απρίλη του 2018 την οποία τιτλοφορούσαμε "Ξέπλυνε" μαύρο χρήμα από μίζες μέσω τηλεπωλήσεων βιβλίων ο Αδωνης Γεωργιάδης; 

Την δήλωση του μακαρίτη Γ. Κουρή δεν τόλμησε να διαψεύσει ο Α. Γιωργιάδης γιατί προφανώς ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού θα διέθετε στοιχεία για τους ισχυρισμούς του.

Στο ίδιο κείμενο τότε παραθέταμε το σχετικό απόσπασμα της κατάθεσης του προστατευόμενου μάρτυρα της υπόθεσης Novartis με τον κωδικό "Μάξιμος Σαράφης": "Ο υπουργός Αδωνης Γεωργιάδης χρησιμοποιούσε ως μέθοδο ξεπλύματος των χρημάτων που λάμβανε ως δώρα από την Novartis εκδοτικές του δραστηριότητες, καθώς και υπηρεσίες προβολής τηλεπωλήσεων"

Και εδώ μπαίνει ένα ερώτημα: Πώς και δεν βρέθηκε κανένας δημοσιογράφος -για εισαγγελέα δεν το συζητάμε- να δει τις φορολογικές δηλώσεις που έκανε ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ και αν μπορούσαν οι τηλεπωλήσεις του -που δεν γινόταν μόνο απ' τον τηλεοπτικό σταθμό kontra- να δικαιολογήσουν ότι ήταν "συνεπέστατος, σαν τράπεζα" στις πληρωμές που έκανε στα κανάλια απ' όπου πουλούσε την σαβουροπραμάτεια του. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger