Home » , » Χαίρονται με τη δυστυχία μας.

Χαίρονται με τη δυστυχία μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 | 7:34 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175 

“Η φωνή του καθεστώτος, #Πορτοσαλτε σε μια ακόμη μάχη κατά του λαϊκισμού «Βενζίνη βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας. Όχι οι φτωχοί». Έχουν κόψει καπίστρι”.

“Το κορυφαίο δεν είναι ότι ο #πορτοσαλτε πιστεύει ότι η αύξηση της βενζίνης δεν αφορά όσους παίρνουν 500 ευρώ, αλλά ότι θεωρεί τον εαυτό του παραγωγική μονάδα της κοινωνίας...”

Αυτή ακριβώς την νοοτροπία είχε η Μαρία Αντουανέτα και οι διεφθαρμένοι ευγενείς στη Γαλλία. Οι αστοί εκεί τους έκοψαν τα κεφάλια.

Το πρόβλημα είναι πως εδώ εκτελέστηκαν αγωνιστές, πατριώτες, ήρωες της Αντίστασης, αντί για τους προδότες.

Την ίδια ώρα πέθανε μια γυναίκα στην Καλαμάτα, επειδή έχασε το σπίτι της και ένας άντρας στην Κηφισιά έπεσε απ το μπαλόνι, επειδή του έκαναν έξωση!

Το έχουμε πει έχουμε Ταξικό Πόλεμο. Το φερέφωνο κάνει εχθρική προπαγάνδα. Ή πολεμάμε, ή μας εξοντώνουν.

Αν πάμε και του πετάξουμε ένα κουβά με περιττώματα «θα κινδυνεύει η δημοκρατία». Όταν αυτός ο ανεκδιήγητος ξερνάει τις βρωμιές του στα μούτρα μας είναι απλά Τετάρτη.

Αν δεν κινητοποιηθούμε, θα προχωρήσουν ακόμα περισσότερο, θα έχουμε τρις χειρότερα. Έχουν ξεσαλώσει, γιατί τους αφήσαμε κι αυτό είναι μεγάλο λάθος εκ μέρους μας.

Η ακρίβεια είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των τελευταίων χρόνων. Από την κατάσταση ωφελούνται οι μαυραγορίτες, παραδοσιακοί δεξιοί ψηφοφόροι.

Χαίρονται με τη δυστυχία μας. Είναι τέτοιοι κι ακόμα χειρότεροι. Κάποιοι κάγκουρες περιμένουν προσφυγοπούλες για να πηδήξουν! Είναι της ίδιας συνομοταξίας των φασιστοειδών.

Αυτά τα παράσιτα πρέπει να εξαφανιστούν για χάρη της ανθρωπότητας. Δεν έχω να πω πολλά είναι ώρα για πράξεις, για δυναμικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις που θα διώξουν τους φασίστες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Φεβρουαρίου 2022 στις 7:49 μ.μ.

Έχω βρεθεί στο γήπεδο δίπλα - δίπλα με τον #Πορτοσαλτε. Γύρισα σπίτι, έκαψα τα ρούχα μου, έκανα ντουζ με μπεταντίν και ζήτησα συγχώρεση από το Θεό για την πιο ντροπιαστική στιγμή της ζωής μου.

Πηγη Κουτι Της Πανδωρας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger