Home » , , » Το ποιον του Πορτοσάλτε δια στόματος Μπογιόπουλου. (Βίντεο)

Το ποιον του Πορτοσάλτε δια στόματος Μπογιόπουλου. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 | 10:36 μ.μ.

Δεν θα επαναλάβουμε αυτή που ήδη έχουμε γράψει για το "κόσμημα της δημοσιογραφίας" που λέγεται Αρης Πορτοσάλτε
Οσο για τον ορυμαγδό αντιδράσεων που δημιούργησε στο διαδίκτυο, ειδικά από τις τοποθετήσεις χρηστών του twitter, η σημερινή εκτίμηση του υπαλλήλου του Αλαφούζου ότι Βενζίνη βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας και όχι οι φτωχοί, έγραφε προηγουμένως, άλλος σύντροφος. 

Αν έχει κάποια αξία αυτή μας η ανάρτηση είναι γιατί παραθέτουμε να υπάρχει στο youtube οι δημόσιοι χαρακτηρισμοί που εισέπραξε ο Πορτοσάλτε, από τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλος. 

Νομίζουμε ότι δεν έχει προηγούμενο να αποδίδεται σε δημοσιολόγο ο προσδιορισμός "Κωλόπαιδο" και μάλιστα από παρουσιαστή ραδιοφωνικής εκπομπής με πολύ μεγάλη ακροαματικότητα! Κι αυτός ο χαρακτηρισμός έχει αποδέκτη ένα "παράσιτο" που λέει "μπούρδες" σαν "παρακολούθημα του παπαγαλιστάν" που είναι. Εξοχα. Εγκρίνουμε και επαυξάνουμε.

 Και επειδή στο ηχητικό δεν ακούγεται το όνομα του νεοδημοκρατικού φερέφωνου, θεωρήσαμε σκόπιμο να το ακολουθήσει ένα απόσπασμα από εκπομπή του "χαμαιτυπείου" -έτσι είχε χαρακτηρίσει τον Σκάι ο γεννήτορας του σημερινού πρωθυπουργού- που δείχνει ότι την μπόχα και αθλιότητα του Πορτοσάλτε ούτε οι "ομοτράπεζοι" του δεν μπορούν μα αντέξουν. 😂

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger