Home » , » Αντιγράφει ... Λένιν, ο Μανόλης Κοττάκης

Αντιγράφει ... Λένιν, ο Μανόλης Κοττάκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 | 5:56 μ.μ.

Λίγο ακόμα και ο Μανόλης Κοττάκης θα μας έγραφε ότι η αστική "δικαιοσύνη" στήνει δίκες για να εξοντώσει πολιτικούς αντιπάλους του καθεστώτος! 

Οχι δεν κάνουμε πλάκα. Ο γνωστός δεξιός δημοσιογράφος μας γράφει σήμερα, ξεκάθαρα, ότι οι ετυμηγορίες των "λειτουργών της Θέμιδας" αυτό που λαμβάνουν κύρια υπ' όψιν τους, δεν είναι η ενοχή ή η αθωότητα των κατηγορουμένων -ακόμα και με τους αστικούς νόμους τους- αλλά η κοινωνική-πολιτική προέλευση τους.

Δεν γνωρίζουμε προφανώς την σκοπιμότητα του άρθρου του διευθυντή της φυλλάδας "Εστία". Εχει όμως την αξία του να παραθέσουμε ένα απόσπασμα στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικές περιπτώσεις για την απόδοση αστικής "δικαιοσύνης".

➤ Είδατε εσείς να είναι μέσα κανένας από τους Ιδιοκτήτες της εταιρείας πού κατέκλεψαν τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο Αθηνών; Και οι δύο έξω είναι. 

➤ Είδατε εσείς να προσάγεται, έστω για εξηγήσεις, κανένα από τα λεβεντόπαιδα για τα όποια κατετέθη έγγραφη καταγγελία για ομαδικό βιασμό στην Θεσσαλονίκη; Οχι! 

➤ Είδατε κανέναν από όσους ενεπλάκησαν στην υπόθεση Novartis Ιατρό, έστω να περάσει το κατώφλι του Κορυδαλλού; Η αμερικανική δικαιοσύνη και η εταιρεία, σε έγγραφό τους, μας είπαν ότι δωροδοκούσαν Ελληνες αξιωματούχους. Η Ελλάδα, όμως, λέει «κανένα θέμα, όλοι έξω». 

➤ Είδατε, επίσης, κανέναν από τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο τής Siemens να μπει στον Κορυδαλλό;  ...

Μας γράφει .... Λένιν.. δηλαδή ο Μ. Κοττάκης. 😅 Σε ένα άνισο, -καπιταλιστικό- κόσμο, δεν μπορεί να υπάρξει ίσο δίκιο για όλους. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger