Home » , » Η διαφορά ναζί και ανθρώπων.

Η διαφορά ναζί και ανθρώπων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 | 2:00 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Με αφορμή τα εγκλήματα, όπου άντρες σκότωσαν τις γυναίκες και τα παιδιά τους, θα πούμε για τη διαφορά μεταξύ ναζί κι ανθρώπων και θα δούμε μια σύνδεση των υπόλοιπων εγκλημάτων με το μεγαλύτερο έγκλημα, αυτό του πολέμου.

Κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει τόσο το καλό, να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όσο και το κακό. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουμε απλά το καλό, το προτιμάμε και στην περίπτωση μιας εξαιρετικής πράξης κάποιου συνανθρώπου μας, επιδοκιμάζουμε, ενώ αποδοκιμάζουμε και οργιζόμαστε με κάθε αποτρόπαιο έγκλημα.

Αντίθετα οι ναζί (και οι σατανιστές) αποδοκιμάζουν το καλό κι επιλέγουν να υμνούν τα εγκλήματα! Έχουμε πχ δυο ανθρώπους που έκαναν την ίδια φρικτή πράξη. Εμείς αισθανόμαστε την ίδια ακριβώς λύπη κι αποστροφή. Αν ο ένας είναι της ναζιστικής συμμορίας ή της «σοβαρής Χρυσής Αυγής», της γαλάζιας δηλαδή, ένας στρατός από βλάκες με περικεφαλαία θα τρέξει να ξεπλύνει το αίμα! Δηλαδή δεν ενδιαφέρει το έγκλημα αυτό καθαυτό, αλλά ποιος το κάνει! Ισονομία και δικαιοσύνη δεν υπάρχουν στο φασισμό, ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξουν.

Οι ναζί χαίρονται με τα εγκλήματα, τα θέλουν, τα προτιμούν. Τα λιγουρεύονται και τα ζαχαρώνουν. Φυσικά είναι πολεμοχαρείς, αφού ο πόλεμος είναι το μεγαλύτερο των εγκλημάτων. Φόνος, καταστροφή, λεηλασία, αιχμαλωσία, βιασμοί και φυσικά ψέματα.

Οι ναζί θα εγκληματήσουν. Εμείς, αν δούμε φτωχό πρόσφυγα, άνθρωπο σε ανάγκη, θα πάμε να βοηθήσουμε. Κι αν τυχόν δεν μπορούμε, θα συμπονέσουμε. Τα ακροδεξιά καθάρματα θα πάνε να τον χτυπήσουν ή ακόμα χειρότερα να τον εκμεταλλευτούν. Είπαμε για τα κτήνη που περιμένουν παιδάκια και γυναίκες από την Ουκρανία για να πηδήσουν!

Θέλουν το κακό των άλλων, γι αυτό ακριβώς το λόγο, το κόμπλεξ τους, θέλουν τον πόλεμο. Τους αρέσει! Τους αρέσει, που πεθαίνουν οι άλλοι, που βασανίζεται κόσμος. Είναι σαδιστές. Ο μόνος πόλεμος που πρέπει να πολεμήσουμε εμείς οι κομμουνιστές, είναι ο ταξικός. Μόνο αυτός και κανένας άλλος.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι προϊόντα της άρχουσας τάξης. Το σανό που σερβίρεται είναι για να μας κάνουν να πολεμήσουμε για τα συμφέροντα άλλων. Εμείς όμως θα κινδυνεύουμε πεθαίνουμε, να τραυματιστούμε, κι αν γυρίσουμε πίσω, θα βρούμε καταστροφή, ενώ αυτοί που μας έβαλαν να αλληλοσκοτωθούμε, θα μας εκμεταλλευτούν ακόμα περισσότερο και θα τρώνε από τα πτώματα.

Δεν τηρούμε ουδέτερη στάση, θεωρούμε πως τα στρατόπεδα δεν είναι μεταξύ φτωχών ανθρώπων, που ζουν σε διαφορετικά κράτη, αλλά μεταξύ των τάξεων. Η μόνη διάκριση είναι πλούσιοι και φτωχοί. Οι ναζί είναι τα τσιράκια των πλουσίων, που μισούν τους φτωχούς.

Οι ναζί ξέρουν ότι είναι καθίκια. Γι αυτό υποκρίνονται. Εγκληματούν και κατηγορούν τους άλλους ακόμα και τα θύματα τους. Όπως έκανε ο Μητσοτάκης με την πανδημία. Γι αυτό δεν πρέπει καν να τους ακούμε. Αν βρουν την ευκαιρία θα κάνουν μεγάλο κακό. Δεν πρέπει ποτέ να τους τη δώσουμε.

ΥΓ. Για τις γυναικοκτονίες φταίνε οι δολοφόνοι. Το όχι σημαίνει ΟΧΙ σε όλες τις περιπτώσεις. Μια γυναίκα έχει δικαίωμα να χωρίσει. Ξέρω πως αυτό είναι έκπληξη για ορισμένους ουρακοτάγκους, αλλά έτσι γίνεται με μας τους ανθρώπους. Σεβόμαστε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger