Home » , » Από τον ναζί δολοφόνο, στο στυγερό έγκλημα στην Ανδραβίδα

Από τον ναζί δολοφόνο, στο στυγερό έγκλημα στην Ανδραβίδα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 | 1:30 π.μ.

 
Σε μια περασμένη ανάρτησή μας γράφαμε για το ακροδεξιό μπουλούκι που σε μια προσπάθεια καπηλείας της θρησκείας και διασποράς ρατσιστικού δηλητηρίου, τοποθέτησαν στην παραλία Απελή (κοντά στο λιμάνι της Μυτιλήνης) ένα μεγάλο τσιμεντένιο σταυρό, 

 Η πατριδοκαπηλία και η χριστεμπορία και στην προκειμένη περίπτωση είχε και την πτυχή της ναζιστικής σπέκουλας και πολιτικής εκμετάλλευσης. με τον πρωταγωνιστής της κατασκευής και της ύψωσης του σταυρού στου Απελή της Μυτιλήνης, Λεωνίδα Βορριά  να είναι το πρόσωπο που προωθούσε και διαφήμιζε  την υποψηφιότητα του Χιώτη Α. Γρέγου τότε βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» ως υποψήφιου περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου.

Ο ναζί Λ. Βορριάς ο οποίος αποδεχόταν διαδικτυακούς φίλους μόνο "έλληνες χριστιανούς ορθόδοξους και εθνικιστές", ο "πατριώτης" για τον οποίο η φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" έκανε ολοσέλιδο αφιέρωμα για να αναδείξει την κοινωνική προσφορά του, δολοφόνησε  την πρώην του σύντροφο του και με ριπή από την ίδια δολοφονική καραμπίνα τραυμάτισε και την μικρή κόρη της,, Στην συνέχεια ο δολοφόνος αυτοκτόνησε.

Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από την συνταρακτική αυτή  είδηση και μας περίμενε άλλο σοκ με ένα στυγερό έγκλημα που συγκλονίζει την Ανδραβίδα. Ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο παιδιά τους, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, που έχουν σπεύσει στο σημείο του άγριου φονικού.

Εχει σαλτάρει μαζικά μέρος της κοινωνία μας;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger