Home » , » Ουκρανία: Οταν ένας ένοχος για «εσχάτη προδοσία», σε λίγες ώρες γίνεται εθνικός ήρωας,

Ουκρανία: Οταν ένας ένοχος για «εσχάτη προδοσία», σε λίγες ώρες γίνεται εθνικός ήρωας,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 | 12:51 π.μ.

Πρέπει στα ενδότερα του Ουκρανικού καθεστώτος να γίνεται της "εκδιδομένης το σιδηρούν κιγκλίδωμα". 

Aκούσαμε ότι μέσα στην Ουκρανία ενώ παρουσιάζεται στα ύψη η δημοφιλία του Ζελενσκι, ακούγονται απόψεις ότι ο Ουκρανός Πρόεδρος είναι "εγκληματικά επικίνδυνος" με το να πιέζει την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στις συγκρούσεις, κάτι που πιθανόν να ισοδυναμεί με την κήρυξη πυρηνικού πολέμου με μεγαλύτερο και πρώτο θύμα τον Ουκρανικό λαό

Διαβάσαμε ότι μεταξύ κυβερνητικών ουκρανικών δυνάμεων και των ναζιστών του τάγματος «Αζόφ»μ υπάρχουν δολοφονικές συγκρούσεις..  

 Οι τελευταίες ειδήσεις που μας έρχονται και προέρχονται από την Ουκρανική κυβέρνηση μας δείχνουν ότι το καθεστώς βρίσκεται σε απόλυτη παραζάλη σε σημείο να γελοιοποιείται, αδιαφορώντας να κρατήσει ίχνος αξιοπιστίας στις ανακοινώσεις που εκδίδει. 

Συγκεκριμένα αρχικά Ουκρανικά και στην συνέχεια Ρωσικά ΜΜΕ, κυκλοφορούσαν την είδηση ότι ο Ντενίς Κιρέεφ  ένας από τους βασικούς  διαπραγματευτές της Ουκρανίας δολοφονήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας,  κατά την επιχείρηση σύλληψής του, με την κατηγορία ότι είχε διαπράξει «εσχάτη προδοσία», και μάλιστα δημοσιευόταν η πληροφορία ότι υπάρχουν καταγεγραμμένες τηλεφωνικές του συνομιλίες. που το επιβεβαιώνουν αυτό.

 Τώρα όπως ακούμε από την τηλεόραση του open, ότι η διεύθυνση Πληροφοριών του Ουκρανικού Υπουργείου Αμυνας, μας παρουσιάζει διαμετρικά αντίθετα τα γεγονότα. Η ανάρτηση που έκανε στο f/b γράφει για το γεγονός: "... Ενας εκ των τριών νεκρών από την υπηρεσία είναι ο διαπραγματευτής Ντενίς Κιρέεφ  ... Πέθαναν υπερασπιζόμενοι την Ουκρανία και η πράξη τους μας έφερε πιο κοντά στην νίκη ...  Οι ήρωες δεν πεθαίνουν, ζουν όσο τους θυμόμαστε . Δόξα στην Ουκρανία, δόξα στους ήρωες".

Τώρα πώς μέσα σε λίγες ώρες ένας ένοχος για «εσχάτη προδοσία», γίνεται εθνικός ήρωας, αυτό μόνο οι αξιωματούχοι της Ουκρανικής κυβέρνησης μπορεί να μας εξηγήσουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger