Home » , » Δαπάνες ελληνικού δημοσίου, ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό, για Μενδώνη - Παναγιωταρέα

Δαπάνες ελληνικού δημοσίου, ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό, για Μενδώνη - Παναγιωταρέα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Απριλίου 2022 | 7:40 μ.μ.


Οπως είναι γνωστό μετά την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο σαν «υπεύθυνη τάφου» στην Αμφίπολη. η κυρία Αννα Παναγιωταρέα όπου άσκησε τα επαγγελματικά της καθήκοντα «με ηθική ακεραιότητα και ευσυνειδησία, με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της αυταπάρνησης», όπως έγραψε στην αγωγή της σε βάρος της  Δέσποινας Κουτσούμπας η οποία έφτασε «μέχρι του σημείου να συγκρίνει την επίσημη ενημέρωση για τα περί Αμφίπολης με την προπαγάνδα του δικτάτορα Μεταξά», απέκτησε καινούργιο πεδίο δράσης. 

Αυτή την φορά η κ. Αννα Παναγιωταρέα έχει αναλάβει «Καθήκοντα Ειδικής Συμβούλου σε θέματα Επικοινωνίας, καθ’ υπέρβαση του οριζόμενου ανώτατου αριθμού ειδικών συμβούλων και συνεργατών, στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού», κ. Λίνας Μενδώνη. Η κυρία αυτή όπως έχει δείξει η γενικότερη δημόσια διαδρομή της, έχει μοναδικά προσόντα, οπότε δεν γινόταν να μείνει ¨αναξιοποίητη" από την κυβέρνηση των "αρίστων".

Κάναμε αυτή την εισαγωγή με αφορμή μια είδηση που μας στέλνει επιστολογράφος μας -είναι η μοναδική αγαπημένη Συριζαία φίλη που έχουμε και θα την συναντήσετε στο twitter σαν marka2- μας έστειλε μια είδηση. Σύμφωνα μ' αυτή πληρώνουμε μια ολόκληρη κουστωδία προεξέχοντος "της κας Λίνος Μενδώνη, Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, της κας Αννας Τριαντάφυλλου - Παναγιωταρέα, Ειδικής Συμβούλου της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΥΠ.ΠΟ.Α", για να κάνουν άλλο ένα ταξιδάκι αναψυχής δαπάνες ελληνικού δημοσίου. (Είχαν προηγηθεί παρόμοια ταξίδια του διδύμου σε Παρίσι και Νέα Υόρκη).   

Αυτή την φορά Μενδώνη και Παναγιωταρέα, με την συνοδεία τους, θα βρεθούν -και θα ανταμειφθούν "εκτός έδρας" "κατά το χρονικό διάστημα από 21/04/2022 έως 30/04/2022, στο Σύδνεϋ στην πραγματοποίηση συναντήσεων με πολιτικούς και ομογενειακούς παράγοντες και στην εκπροσώπηση της Ελλάδας στους εορτασμούς της εθνικής εορτής της Αυστραλίας «ANZAC Day» και στη Μελβούρνη στα εγκαίνια της έκθεσης «Open Horizons» για την αρχαία Ελλάδα στο Μουσείο Μελβούρνης και συναντήσεις με πολιτικούς και ομογενειακούς παράγοντες". 

Πρόσχημα δηλαδή για να κάνουν τις διακοπές τους και να χρησιμοποιηθούν σαν "ψηφοσυλέκτες", απευθυνόμενες σε ψηφοφόρους της Αυστραλιανής ομογένειας.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger