Home » , » Για την εκδήλωση παρουσίασης της Λαϊκής Δράσης στο Άργος και την συγκρότηση της τοπικής Ομάδας Λαϊκής Δράσης

Για την εκδήλωση παρουσίασης της Λαϊκής Δράσης στο Άργος και την συγκρότηση της τοπικής Ομάδας Λαϊκής Δράσης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 | 7:05 μ.μ.

Λαϊκή Δράση - Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών

Το Σάββατο 16 Απρίλη σε συντροφικό χώρο στο Άργος, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης της Λαϊκής Δράσης και συζήτηση με τους παρευρισκομένους πάνω στην επικαιρότητα. 

Την εκδήλωση πλαισίωσαν εργαζόμενοι-εργαζόμενες, αγρότες, αγωνιστές και αγωνίστριες από το Άργος και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου. 

Η εκδήλωση αποτέλεσε πραγματικό σημείο ζυμώσεων και ανταλλαγής απόψεων και ερωτήσεων γύρω από την δράση, την τακτική και την στρατηγική της Ομάδας μας, όσο και των καθηκόντων μας, με κύριο άξονα την Ρωσο-Νατοϊκή Σύγκρουση στην Ουκρανία και επίκεντρο την κατατεθειμένη πολιτική μας κατεύθυνση.

Ανακοινώθηκε, ως επιστέγασμα των κοινών θέσεων αλλά και των διαχρονικών κοινών μας αγώνων με συντρόφους από την περιοχή, η συγκρότηση τοπικής Ομάδας Λαϊκής Δράσης. Επίσης προτάθηκε στον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση ένα πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα, ώστε να ενεργοποιηθεί σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία το αγωνιστικό δυναμικό, η νεολαία και ο εργαζόμενος λαός της Αργολίδας, σε μια κατεύθυνση αντίστασης και ταξικής πάλης . 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε συντροφικό γλέντι μέσα σε ζεστό και αγωνιστικό κλίμα. 

Η πανελλαδική συγκρότηση των πυρήνων του επαναστατικού κομμουνιστικού υποκειμένου είναι βασικός στόχος προς κατάκτηση ο οποίος θα δουλευτεί με σταθερά και μεθοδικά βήματα, χέρι-χέρι με την ενδυνάμωση των αγώνων της εργατικής τάξης και της μικρής αγροτιάς, της νεολαίας και των γυναικών του λαού μας για την ανάπτυξη των αναγκαίων εργαλείων μετωπικής πάλης, χειραφέτησης και νίκης απέναντι στον καπιταλισμό, τον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό. 

"Για έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων."

ΛΕΥΤΕΡΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

Λαϊκή Δράση - Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger