Home » , , » Οι ναζί είναι πάντα οι θύτες ποτέ τα θύματα.

Οι ναζί είναι πάντα οι θύτες ποτέ τα θύματα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Απριλίου 2022 | 6:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ναζί: Οι χειρότεροι εγκληματίες που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν. Πιστεύουν πως τάχα είναι ανώτεροι από τους άλλους, γι αυτό πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να αφανιστούν! «Οι ναζί πολεμάνε με μας» λέει το κάθαρμα του Κιέβου. Κι επειδή οι Ρώσοι καπιταλιστές (για να μην ξεχνιόμαστε) εισέβαλλαν για δικούς τους λόγους στην Ουκρανία, πρέπει εμείς, που καταδικάζουμε κάθε πόλεμο, κάθε εισβολή, να στηρίζουμε τους χειρότερους εγκληματίες; Σε καμία περίπτωση!

Θα σας πω πάλι για την Κύπρο, γιατί υπάρχουν πολλές ομοιότητες, τις οποίες το κάθαρμα του Κιέβου κάνει πως τις βλέπει. Η Τουρκία είναι καλή γι αυτόν γιατί του πουλάει όπλα. Κυρίως τα drone Bayraktar τα οποία είχαν επιτυχία σε Λιβύη και Αρμενία, αλλά δεν τα πάνε τόσο καλά στην Ουκρανία, καθώς οι Ρώσοι τα καταρρίπτουν σχεδόν αμέσως. Είναι όμως σχετικά φθηνά (σε σύγκριση με τα αεροπλάνα) και κάνουν κάποιες ζημιές.

Το 1974 η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο με την ίδια περίπου δικαιολογία με την οποία η Ρωσία έκανε εισβολή στην Ουκρανία: Την προστασία ομοεθνών τους. Φυσικά εμείς οι Κομμουνιστές ήμασταν αντίθετοι στην Τουρκική εισβολή. Όπως είμαστε πάντοτε εναντίον κάθε εισβολής και επεκτατικού πολέμου. Είναι μια συνεπέστατη θέση μας.

Το 1974 στην Αθήνα υπήρχαν οι προδότες χουντικοί. Φασίστες, εγκληματίες δηλαδή και καθάρματα. Το ότι είμαστε εναντίον των Τούρκων εισβολέων, δε σημαίνει ότι ήμασταν με τον Παπαδόπουλο και τους άλλους ηλίθιους δούλους των ΗΠΑ, που έδωσαν αφορμή στον Τούρκο να εισβάλει. Κι αντιστρόφως. Όποιος ήταν - είναι κατά της χούντας των συνταγματαρχών (η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή) δε σημαίνει πως δικαιολογούσε ή δικαιολογεί την εισβολή στην Κύπρο, για την οποία άλλωστε η χούντα ήταν συνυπεύθυνη. Κάτι χουντοσπέρματα της ΝΔ, που είναι με τον Παπαδόπουλο, είναι επίσης συνυπεύθυνα στο μέτρο που τους αναλογεί, για την τραγωδία της Κύπρου. Αυτά φυσικά είναι αυτονόητα.

Το ίδιο ισχύει και με την Ουκρανία. Ο ναζί που κυβερνά έκανε επίθεση στους Ρώσους της Ουκρανίας. Μάλιστα οι επιθέσεις των ναζί καθαρμάτων είχαν ενταθεί λίγο πριν τη Ρωσική εισβολή. Ο Πούτιν βρήκε το άλλοθι που του έδωσε ο χρήσιμος ηλίθιος Ουκρανός προδότης. Η μόνη ουσιαστική διαφορά Κύπρου - Ουκρανίας είναι πως η Τουρκία ήταν κι εξακολουθεί να είναι σύμμαχος των ΗΠΑ, οπότε δεν τρέχει τίποτα! Καμία κύρωση, μόνο κάτι λεκτικές διαμαρτυρίες του στυλ «άτακτα παιδάκια, να μην το ξανακάνετε». Σουλτάνε μου, με γεια τα καινούρια F-16 από τις ΗΠΑ. Πόσο κόστισαν; Πόσοι Τούρκοι έγιναν φτωχότεροι;

Κάποιοι ντόπιοι ναζί, απόγονοι του Χανς του γκεσταπίτη και της γίδας Κανούτας (Κνουτ χαϊδευτικά), μας λένε πως υπάρχουν ναζί και στη Ρωσία, οπότε δεν είναι τάχα σωστό να λέμε τους Ουκρανούς ναζί. Σοβαρά; Πρώτα από όλα σε όλα τα καπιταλιστικά κράτη υπάρχουν ναζιστικά αποβράσματα. Εδώ κι αν έχουμε, αφού δεν προκάναμε να ρίξουμε όλους τους γερμανοτσολιάδες και τους μαυραγορίτες στην πηγάδα, όπως έπρεπε. Γι αυτό ξεσάλωσαν σήμερα τα ορφανά του Χίτλερ και οι γερό - Λαδάδες. Στον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ θα έχουν κι από μια τανάλια, για να βγάλουμε τυχόν χρυσά δόντια.

Όμως στην Ουκρανία το 2% λύνει και δένει. Είναι κυβέρνηση. Ελέγχει τα πάντα. Φυσικά και το στρατό. Μάλιστα διακηρύσσει, πως αν κάτι δεν του αρέσει, θα κάνει πάλι πραξικόπημα. Φανταστείτε:

1) Τάγμα με διοικητή το Μιχαλολιάκο, αξιωματικούς Κασσιδιάρη, Λαγό, Παπά κλπ και στελέχωση με Ρουπακιάδες να λένε «αν δεν μας αρέσουν αποφάσεις της κυβέρνησης, θα κάνουμε χούντα».

2) Αν ο Μητστοτάκης τολμούσε σε μια χώρα που έπαθε από τους ναζί, πχ Ισραήλ, να τους δείξει video με το μπαμπά του Πλεύρη. Τι θα έκανε αυτή η χώρα;

Ναζί της ΝΔ, οι μάσκες σας έπεσαν. Είδαν όλοι τη φάτσα του Χίτλερ, κι έκαναν εμετό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger