Home » , » Του Αρμαγεδδώνα το κάγκελο!

Του Αρμαγεδδώνα το κάγκελο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 | 8:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Ρε κοράκια των εισπρακτικών, κάνετε τέτοιο πρήξιμο και στους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ; Αν κάνετε, εντάξει. Δεν ξέχασα να πληρώσω τα χρέη, ούτε είναι πως δεν θέλω. Δεν έχω, να σας ζωγραφίσω μια άδεια τσέπη; Ένα κανόνι;

Μια και είπαμε για το μακαρίτη, να πληρώσετε τα χρέη σας, πράσινες κουφάλες! Γιατί τα πάντα αυξήθηκαν και εξαιτίας σας, αφού μας χρεοκοπήσατε μαζί με τα γαλάζια λαμόγια. 661.000.000 χρέη για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

Κανονικά, όχι τηλέφωνο, ντουντούκα κάτω από το σπίτι τους έπρεπε να έχουν οι εισπρακτικές 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αλλά για τους πραγματικούς μπαταχτσήδες, αυτούς που έχουν και δεν πληρώνουν, μόκο!

Ήρθε η Δευτέρα κι αντί για συντέλεια, ήρθαν χειρότερα: Νέοι λογαριασμοί! Ένας να το πατήσει το ρημάδι το κουμπί των πυρηνικών; Ο Μπάιντεν; Αυτός μάλιστα! Θα το περάσει για το καζανάκι και θα πάμε όλοι από χέσιμο! Θα πάει και ο Γκαντέμης ΗΠΑ. Κάτι ξέρουν οι Γερμανοί που λένε «πάρτε κονσέρβες». Κι εμείς κονσερβοκούτια.

«Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω…» τραγούδησε ο Αντώνης στον Κούλη.

«Αχ Αντωνάκη, Αντωνάκη, ξύλο που θα το φας» απάντησε ο Μητσοτάκης.

Αγαπιούνται τα παιδιά, ο ένας θέλει να πηδήξει τον άλλο. Του την είπε ο Κυριάκος. «Με σένα φτάσαμε στο 18». Τ΄ άκουσε ο Σαμαράς του ήρθε εγκεφαλικό! Αλλά τι να πει δημόσια, που τον κρατά ο άλλος από κει που πονάει ο άντρας, ο πολλά βαρύς;

Λέει λοιπόν στους δικούς του για το κόμμα της οικογένειας που πήρε πούλο στις εκλογές εκείνες. «Εγώ μπορεί να πήρα 18 - μετά πήρα 30, η Ντόρα όμως δεν πήρε ούτε το 3%». «Με το συμπάθιο» λέμε Αντώνη. Η αλήθεια είναι πως η Ντόρα είχε πατώσει και γύρισε σα βρεγμένη γάτα στο μαντρί. Θυμάστε γέλια που είχαμε ρίξει;

Είναι ωραία ατμόσφαιρα στη ΝΔ. Μυρίζει μπαρούτι, αλλά δεν ανάβει κανείς φωτιά, γιατί τρώνε. Μόλις χαθεί η κουτάλα, θα γίνει το έλα να δεις. Τι Ρωσία – Ουκρανία, τι πυρηνικά και κολοκύθια; Θα γελάσουμε πάρα πολύ, θα γίνει του Αρμαγεδδώνα το κάγκελο!

Το θέμα όμως είναι να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε, για να μη χρωστάμε εμείς. Γιατί τα λεφτά μας τα τρώνε οι εγκληματίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Γιατί κάθε φορά που λέω ΝΔ θυμάμαι το Νονό; Κι όλους τους νονούς. Ένας νονός που είναι και κουμπάρος, κονόμησε τρελά φράγκα – μιλάμε για πολλά εκατομμύρια – γιατί είχε αυτό που λέμε «εσωτερική πληροφόρηση» και που σε πραγματικά κράτη είναι παράνομο.

Ο νονός αυτός ή ήταν μέντιουμ και παρήγγειλε πλοία που μεταφέρουν φυσικό αέριο, ή του το είπε κάποιο πρωθυπουργικό πουλάκι, ή - ακόμα χειρότερα - το είπε αυτός στο πουλάκι. Με δυο λόγια το ρεύμα πενταπλασιάστηκε για να τα κονομήσουν οι μαυραγορίτες. Μπαρμπάδες, νονοί, κουμπάροι, γιοι, κόρες και υπόλοιπο κωλόσογο.

Κι ενώ σε άλλες χώρες αυτό θα έκανε τον εισαγγελέα να καλέσει για εξηγήσεις, στην Μπανανία μας το πλιάτσικο είναι λόγος βραβείου. Δεν έκαναν μόνο το χατίρι των ΗΠΑ, να πάρουν 6 φορές ακριβότερο αέριο, κονόμησε και το σόι. Έλα εισπρακτική να μου πεις πόσα χρωστάω. Χρωστάμε όλοι ένα γερό χέρι ξύλο στους πλιατσικολόγους. Αλλά καταδικάζουμε τη βία γι’ αυτό μας πηδάνε και μας δέρνουν αυτοί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger